Maistas augalėdžiams ropliams, minkštas Soft Line Reptiles Herbivore 250 ml

5,90 €
  • Minkštas maistas granulėmis

  • Skirtas augalėdžiams ropliams

TRO11634
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Daugiakomponentis pašaras su petražolių lapais, paprastųjų medetkų žiedais, mėlynių lapais ir kiaulpienėmis. Tinkamas kasdienei barzdotųjų agamų, dygliauodegių agamų, žaliųjų iguanų ir sausumos vėžlių (Balkanų, Graikijos, kraštuotųjų, Rusijos, pentinuotųjų, leopardinių) mitybai. Pagrindinis maisto komponentas yra ekstruduotos lazdelės, kurias sudaro grūdai, vaisiai, alfaalfa ir kiti ingredientai. Dėl subalansuoto vitaminų ir mikroelementų kiekio yra užkertamas kelias jų trūkumui ir užtikrinama gera reptilijų būklė. Dėl minkštos tekstūros maistas yra noriai ėdamas.

  • su petražolėmis, medetkų žiedais, gervuogių ir kiaulpienių lapais
  • minkštų granulių sudėtyje yra grūdų, vaisių, liucernos ir kitų kruopščiai atrinktų ingredientų
  • sudėtyje yra gyvybiškai svarbių vitaminų ir mikroelementų, kurie padeda palaikyti gerą roplių savijautą
  • granulės minkštos, todėl ropliai noriai jas ėda

Visavertis pašaras augalėdėms ir visaėdėms reptilijoms.

Sudėtis: augaliniai produktai (granulės su žole 15%, granulės su alfaalfa 15%, granulės su vaisiais, paprastųjų medetkų žiedai 2%, mėlynių lapai 1%, kiaulpienių lapai 1%), grūdai, daržovės (petražolių lapai 6%), aliejai ir riebalai, mineralai.

Priedai/kg: vitaminai: vitaminas A 4000 TV, vitaminas D3 200 TV, vitaminas E 15 mg, vitaminas C 60 mg. Mikroelementai/1 kg: geležis (geležies (II) sulfato monohidratas) 4,2 mg, cinkas (cinko oksidas) 1,2 mg, manganas (mangano (II) oksidas) 0,8 mg, varis (vario (II) sulfato pentahidratas) 0,2 mg, jodas (kalio jodidas) 0,02 mg. Antioksidantai.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 10,0%, žali riebalai 3,7%, žalia ląsteliena 10,0%, drėgnis 12,0%, kalcis (Ca) 0,7%, fosforas (P) 0,3%

Šėrimo rekomendacijos: keletą kartų per dieną nedidelėmis porcijomis. Nesuėstus pašaro likučius pašalinkite.

Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje originalioje pakuotėje.

Geriausias iki/Partijos Nr./Grynasis kiekis/Gamintojas: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: