Soft Line Africa Herbivore minkštas maistas augalėdėms ir visaėdėms Afrikos žuvims 100 ml

6,50 €
  • Minkštas pašaras įvairioms augalėdėms ir visaėdėms Afrikos žuvims

  • Skęstančiomis granulėmis

TRO67573
Kiekis Paskutinė prekė

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Minkštas pašaras skęstančiomis granulėmis augalėdėms ir visaėdėms Afrikos žuvims. Sudėtyje esantys dumbliai (Spirulina platensis 20%, Laminaria digitata 4,1%, Chlorella vulgaris 2,8%, Lithothamnium calcareum 1,2%) yra baltymų, mineralų, prebiotikų šaltinis ir gerina imunitetą. Didelis ląstelienos kiekis (ir vaisių, jaunų Alfaalfa ir kitų šaltinių), chitinas iš vėžiagyvių ir chlorofilas iš moliuskų reguliuoja virškinimą ir apsaugo nuo virškinamojo trakto uždegimų. Ryškina žuvų spalvas. Skatina riebalų metabolizmą.

Šio maisto granulės ypatingos tuo, kad vandenyje praktiškai nepakeičia savo formos ir neištyžta, todėl žuvims paprasta maitintis ir mažiau teršiamas akvariumo vanduo. Dėl specialiai atrinktų, kokybiškų ingredientų, maistas noriai ėdamas ir lengvai įsisavinamas.

  • sudėtyje yra įvairių dumblių (Spirulina platensis, Laminaria digitata, Chlorella vulgaris, Lithothamnium calcareum), kurie yra puikus baltymų, mineralų, prebiotikų šaltinis
  • didelis kiekis ląstelienos ir chitino reguliuoja virškinimą ir apsaugo virškinamąjį traktą nuo uždegimų
  • ryškina žuvų spalvas

Visavertis pašaras dekoratyvinėms žuvims.

Sudėtis: dumbliai (Spirulina platensis 20%, Laminaria digitata 4,1%m Chlorela vulgaris 2,8%, Lithothamnium calcareum 1,2%), augaliniai produktai (įskaitant jaunus alfaalfa daigus 8,6%), augaliniai baltymų ekstraktai, grūdai, žuvis ir jos perdirbimo produktai (silkių miltai),moliuskai ir vėžiagyviai (įskaitant kriliaus miltus 6%, kalmarų miltus 4%, planktono miltus 1,7%), vabzdžiai (vabzdžių lervų miltai 5%), vaisiai 2,5%, mielės, aliejai ir riebalai, mineralai.

Priedai/kg: vitaminai: vitaminas A 39000 TV, vitaminas D3 2300 TV, vitaminas E 150 mg, vitaminas C 570 mg, L-karnitinas 250 mg. Mikroelementai/1 kg: geležis (geležies (II) sulfato monohidratas) 40,6 mg, cinkas (cinko oksidas) 11,3 mg, manganas (mangano (II) oksidas) 8,4 mg, varis (vario (II) sulfato pentahidratas) 2,0 mg, jodas (kalio jodidas) 0,24 mg, molibdenas (natrio molibdatas) 0,05 mg. Dažikliai. Antioksidantai.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 40,0%, žali riebalai 7,0%, žalia ląsteliena 2,7%, drėgnis 10,5%.

Šėrimo rekomendacijos: keletą kartų per dieną nedidelėmis porcijomis. Prieš naudojimą lengvai papurtykite, kad pašaras nebūtų sušokęs.

Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje originalioje pakuotėje.

Geriausias iki/Partijos Nr./Grynasis kiekis/Gamintojas: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Rūšis
Ciklidai
Gamintojas
Tropical
Tipas
Soft Line
Pakuotė
100 ml

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: