Ar begrūdis sausas pašaras tėra tik užgaida? Atsakymas iš BELLFOR

Ar begrūdis sausas pašaras tėra tik užgaida?   Atsakymas iš BELLFOR

Vis daugėja šunų, netoleruojančių ar alergiškų tam tikriems produktams. Ne taip seniai grūdai buvo pagrindinis sauso pašaro ingredientas. Tačiau vis gausiau žemės ūkio pramonėje naudojant chemines trąšas ir kitas priemones, grūdai tapo nebetinkami jautriems šunų skrandžiams: vis daugiau jų serga rimtomis virškinamojo trakto, širdies ir kitų sričių ligomis, dažniau tenka lankytis pas veterinarijos gydytojus. Štai kodėl „Bellfor“ siūlo rinktis begrūdį sausą pašarą, tai daugiau nei alternatyva – jis sveikas ir tinkamas sveikstant, atstato jėgas ir gerą savijautą.

Kas yra „Bellfor“?

Tyri almantys kalnų upeliai, šiugždančios viržių pievos ir dailūs dvareliai – tai Münsterlando regiono Vokietijoje įžymybės. Kaip juokaudami sako patys „Bellfor“ įmonės įkūrėjai, tai nuostabus kraštas visiems šunims ir jų kompanionams žmonėms. Čia rūpestingai gaminamas aukštos kokybės „Bellfor“ sausi pašari šunims.

Natūralūs ir vietiniai ingredientai

„Bellfor“ – tai šeimyninis verslas, gyvuojantis 25 metus. Šeimoje nuolat gyvena mažiausiai du šunys. Kažkada šeima veisė sportinius šunis, dalyvavo varžybose. Savo augintiniams ieškojo paties geriausio pilnaverčio pašaro. Kaip dažnai nutinka, kai nerandi tinkamo, pats imiesi kurti savo. Kruopščiai sudarę pašaro sudėtį ir proporcijas, būsimieji „Bellfor“ įkūrėjai tarėsi su veterinarais ir kitais šunų augintojais. Pagrindinis kriterijus – šuo ne tik turi būti paėdęs ir sotus, bet ir sveikas, energingas bei, žinoma, laimingas.

Nedidelėje gamyklėlėje pradėtam gaminti begrūdžiam sausam pašarui naudojami tik natūralūs ingredientai, pašaruose naudojama apie 70 % mėsos ar žuvies. Naudojama mėsa ne iš didelių, pramoninių fermų, bet iš nedidelių, patikimų augintojų, tiekiančių aukštos kokybės mėsą. Taip pat sudėtyje gausu ne šaldytų, o šviežiai rinktų vaisių, daržovių ir naudingųjų žolelių, dauguma jų – iš Münsterlando regiono.

Šalto spaudimo būdas

Šalto spaudimo būdu gaminami pašarai yra naujiena ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje. Esminis šio gaminimo būdo bruožas – sauso pašaro granulės nekepamos, o tik pašildomos iki 55 0C temperatūros. Gaminant tokiu būdu, pašare išlieka daugiau vitaminų, riebalų rūgščių ir kitų maistinių medžiagų iš natūralių ingredientų, todėl beveik nereikia dėti sintetintų priedų, kad pašaras būtų vertingas maistine prasme. Be to, išlieka daugiau gerų skonio savybių, todėl šunys jį noriai ėda. Pašarą lengvai ir greitai įsisavina šuns organizmas.

Begrūdžio „Bellfor“ pašaro ypatybės:

+ sudėtyje 70 % nurodytos mėsos ar žuvies, kurios dalis įdedama prieš pat gaminimo ciklo pabaigą, kad pašaras įgautų dar geresnes skonio savybes;

+ be gliuteno;

+ be sojos ir cukraus;

+ su šviežiai rinktais vaisiais, daržovėmis, žolelėmis;

+ visi ingredientai – iš vietinių, patikimų tiekėjų;

+ baltymų šaltiniai – mažai alergizuojantys;

+ lengvai virškinamas ir įsisavinamos maistingosios medžiagos;

+ su natūraliais vitaminais, mineralais ir antioksidantais;

+ Omega-3 riebalų rūgštys gražiam, sveikam kailiui ir odai;

+ probiotikai stipriam imunitetui;

+ sudėtyje nėra subproduktų, tik kokybiška mėsa ar žuvis;

+ ypač tinka jautriems visų veislių šunims.

Aukšta kokybė ir atsakomybė

Atrenkama mėsa, šviežiai rinktos daržovės ir kiti natūralūs ingredientai – štai kodėl gardžius, maistingus ir lengvai virškinamus „Bellfor“ pašarus taip mėgsta šunys. Visi ingredientai – be GMO ir iš vietinių, sertifikuotų tiekėjų. Todėl suteikiama aukščiausios kokybės garantija.

„Bellfor“ griežtai pasisako prieš bet kokius bandymus su gyvūnais. Pašarai kuriami glaudžiai bendradarbiaujant su veisėjais ir mitybos specialistais.

AKVAZOO siūlo išbandyti šiuos „Bellfor“ pašarus:

Šalto spaudimo:


Pagamintus
ekstrudavimo būdu, t. y. pašalinant gliuteną:



„Bellfor Premium Pur“ linija:


Taigi, ar begrūdis sausas pašaras – tik užgaida?
 

Ne! Nes tai vienas iš efektyviausių būdų užtikrinti savo augintinio sveikatą ir ilgą, laimingą gyvavimą.

Palikite komentarą

* Vardas:
* Jūsų el-paštas: (Nebus rodomas)
   Jūsų interneto puslapis (Adresas http://)
* Jūsų komentaras
Įveskite kodą