• −20%

Bellfor Naturgut-Schmaus begrūdis maistas šunims su vabzdžių baltymais 10 kg

71,99 €
57,59 € Sutaupote 20%

Begrūdis sausas pašaras šunims

Pagamintas šalto spaudimo būdu

Su  vabzdžių baltymais

Ypač jautriems ir išrankiems šunims

BEL550281
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

  • Begrūdis pašaras šunims, pagamintas šalto spaudimo būdu, dėl to pašare išlieka daugiau vitaminų ir maistingųjų medžiagų
  • Sudėtyje 82% ypač lengvai įsisavinamų baltymų, gaunamų iš vabzdžių
  • Be gliuteno
  • Su vitaminais, mineralais ir antioksidantais
  • Omega-3 riebalų rūgštys gražiam, sveikam kailiui ir odai
  • Inulinas sveikai žarnyno mikroflorai
  • Prebiotikai stipriam imunitetui
  • Ypatingai tinka jautriems šunims

Naujiena Lietuvoje! Šios rūšies Bellfor pašare naudojami baltymai, gaunami iš tam tikros rūšies vabzdžių. Kompanija Bellfor praktiškai viena pirmųjų pradėjo gaminti pašarus šunims su vabzdžių baltymais. Įtakos tam turėjo vis didėjantys šunų alergijų protrūkiai įvairioms mėsiškoms žaliavoms, net toms, kurios iki šiol buvo laikytos hipoalerginėmis. Vabzdžių baltymai yra lengvai pasisavinami bei hipoalerginiai, todėl tinka net itin jautriems šunims.

Šalto spaudimo būdu gaminami pašarai yra naujiena ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje. Esminis šio gaminimo būdo bruožas tas, kad sauso pašaro granulės nekepamos, o tik pašildomos iki 550C temperatūros. Gaminant tokiu būdu, pašare išlieka daugiau vitaminų, riebalų rūgščių ir kitų maistinių medžiagų iš natūralių ingredientų, todėl beveik nereikia dėti sintetintų priedų, kad pašaras būtų vertingas maistine prasme. Be to išlieka daugiau gerų skoninių savybių, todėl šunys jį noriai ėda. Pašarą lengvai ir greitai įsisavina šuns organizmas. Būtent šalto spaudimo būdu pagaminti pašarai yra lyginami su BARF mityba šunims, kuri remiasi šunų šėrimu žalia mėsa ir subproduktais. Tačiau šeriant BARF šuo papildomai turi gauti vitaminų ir papildų, o Bellfor šalto spaudimo pašaruose viskas jau įeina į pašaro sudėtį. Patogu Jums ir sveika Jūsų augintiniui!

Sudėtis: vabzdžiai, šviežios bulvės, bulvių miltai, švieži žirniai, gyvūninės kilmės riebalai, šviežios saldžiosios bulvės, alaus mielės, mineralai, linų sėmenys, lašišų aliejus, inulinas (FOS), šviežios morkos, švieži pomidorai, švieži obuoliai, mangai, slyvos, bananai, spanguolės, dilgėlės, ežiuolės, čiobreliai, bazilikai, salierai, spirulina, jukos (Yucca Schidigera) ekstraktas.

Analitinės sudedamosios dalys/1 kg: žali baltymai 22,0%, žali riebalai 12,0%, žalia ląsteliena 4,0%, žali pelenai 6,2%, kalcis 1,1%, fosforas 0,8%, FOS 100 mg, drėgnis <9%, energinė vertė 3425 kcal.

Mikroelementai/1 kg: varis (vario (II) sulfato pentahidratas) 10 mg, varis (glicino vario chelato hidratas) 5 mg, cinkas (cinko sulfato monohidratas) 100 mg, cinkas (glicino cinko chelato hidratas) 50 mg, geležis (geležies (II) sulfato monohidratas) 70 mg, geležis (glicino geležies chelato hidratas) 35 mg, manganas (mangano (II) oksidas) 50 mg, manganas (glicino mangano chelato hidratas) 25 mg, jodas (kalcio jodatas, bevandenis) 2 mg, selenas (natrio selenitas) 0,1 mg.

Vitaminai/1 kg: vitaminas A 18000 TV, vitaminas D3 1800 TV, vitaminas E 500 TV, L-karnitinas 50 mg, taurinas 1000 mg.

Šėrimo rekomendacijos: žr. lentelę ant pakuotės. Šėrimo normos yra rekomendacinio pobūdžio, jos gali skirtis priklausomai nuo šuns amžiaus, aktyvumo ir kitų faktorių.

Augintinis visuomet turi turėti šviežio vandens.

Gamintojas/Grynasis kiekis/Partijos nr./Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Šėrimo norma

Šuns svoris, kg

1 - 5

5 - 10

10 - 20

20 - 40

40 - 65

Pašaro norma parai, g

30 - 100

100 - 180

180 - 300

300 - 510

510 - 735

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Augintinio amžius
Suaugęs
Sudėtis
Vabzdžiai
Augintinio dydis
Didelės veislės
Vidutinės veislės
Gamintojas
Bellfor
Pakuotė
10 kg

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: