• Išparduota

Gruntas akvariumui rudas margas 3-5 mm, 5 kg

7,90 €
  • Natūralių, gludintų akmenukų gruntas akvariumams

  • Spalva: ruda-marga

  • Frakcija: 3-5 mm

  • Svoris: 5 kg

XFAXF20205A
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Gruntas reikalingas ir net būtinas kiekvienam akvariumui. Jis užtikrina biologinį stabilumą jūsų akvariume. Taip pat grunte gyvena gerosios gyvosios bakterijos, o tai palaiko normalią biologinę pusiausvyrą.

Gruntas būna įvairių spalvų bei dydžių ir čia galima pasitelkti savo fantaziją, kad akvariumo dizainas būtų dar įdomesnis. Gruntus galima maišyti tarpusavy (rekomenduojama maišyti vienodos frakcijos) ir sukurti nuostabų derinį. 

Naudojimas: prieš dedant gruntą į akvariuma, nuplaukite ji po tekančiu vandeniu, kad pašalintumėte bet kokias transportavimo metu atsiradusias dulkes. Nuplautą gruntą dėkite tiesiai į akvariumą, be to, šį gruntą galite naudoti kartu su pogrunčiu, tuomet pilkite jį ant pogrunčio.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: