ontario-pastetas-jauniems-kaciukams-su-vistiena-90-g-akvazoo-lt

Ontario drėgnas jaunų kačiukų maistas su vištiena, 90 g

1,30 €
  • Paštetas jauniems kačiukams

  • Su vištiena

  • Itin patogioje pakuotėje

  • Su taurinu!

PLA21352308

Nuolaida perkant didesnį kiekį

Kiekis Vieneto nuolaida Sutaupote
8 15% 1,56 €
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Papildomas pašaras jauniems kačiukams nuo 4 mėnesių.

Konservų sudėtyje yra bonito žuvies skonis - skanūs dehidratuoti žuvies dribsniai, pagaminti iš artimo tuno giminaičio, vadinamo bonito. Jie dedami kaip pagardas prie daugelio japoniškų patiekalų, taip pat yra dašių sultinio pagrindas. Be to, bonito gaminimas yra labai ilgas procesas, jis gali užtrukti daug mėnesių ir paprastai sumažina žuvį iki maždaug šeštadalio pradinio svorio. Tad palepinkite savo katę išskirtiniu drėgnu maistu.

Sudėtis: vištienos sultinys 67,08%, vištiena 28,482%, krakmolas 3%, ksantano derva 0,84%, druska 0,44%, bonito žuvies skonis 0,11%, taurinas 0,018%, vitaminas E 0,011%, arbatos ekstraktas 0,007%, vitaminai (A, B2, B3, B5, D3, E, polidekstrozė) 0,006%, kalcio karbonatas 0,006%.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 5%, žali riebalai 0,1%, žalia ląsteliena 1%, žali pelenai 1%, drėgnis 89%.

Šėrimo rekomendacijos: paros norma priklauso nuo katės amžiaus, aktyvumo ir svorio. Tikslus kiekis nurodytas ant pakuotės. Duoti kaip papildomą pašarą. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Atidarius suvartoti per 24 valandas, atidarytą laikyti šaldytuve. Netinkamas žmonių mitybai. Augintinis visuomet turi turėti šviežio vandens.

Gamintojas, grynasis kiekis, partijos nr., geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Augintinio amžius
Jaunas
Sudėtis
Paukštiena
Gamintojas
Ontario

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: