• Išparduota
draskykle-katems-round2-33x33x6-cm-kartonine-akvazoo-lt

Draskyklė katėms Round2, 33x33x6 cm (kartoninė)

12,90 €
  • Interaktyvi kartoninė draskyklė katėms

  • Dydis: 33 x 33 x 6 cm

PLA45319802
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Šis ratas tarsi du viename. Jis veikia kaip draskyklė, taip pat yra interaktyvus žaislas, palaikantis natūralius kačių instinktus. Apskritimas yra 33 cm skersmens ir 6 cm aukščio. Jis pagamintas iš standaus gofruoto kartono, kurio tekstūra skatina kates draskyti. Žaislo viršus pagamintas iš storos faneros, imituojančios vyšnios medieną. Žaislo viršuje yra dešimt skylių, o viduje yra įstrigęs kamuoliukas. Katė gali savo letenėle perkelti kamuoluoką per šias skylutes ir priversti jį judėti.

Kačių žaislo „Magic Cat“ privalumai

  • padeda patenkinti katės poreikius
  • sumažina riziką, kad augintinis sudraskys fotelius, sofą ar kitus baldus
  • padeda išlaikyti tinkamos formos katės nagus
  • Jūsų katė bus užimta ir linksma

Žaislas kruopščiai pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tačiau reikia atsiminti, kad kiekviena draskyklė nusidėvi. Nusidevėjimo tempas priklauso nuo katės temperamento ir nuo to, kaip dažnai augintinis naudoja žaislą. Todėl, kai draskyklės nebetinka, išmeskite ją ir nusipirkite naują.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Žaislai
Kiti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: