• -0,11 €

Happy Cat Duo konservai katėms su paukštiena ir lašiša, 100 g

1,05 €
0,94 € Sutaupote 0,11 €
  • Konservai suaugusioms katėms

  • Su paukštiena ir lašiša

  • Žvilgančiam kailiui ir tvirtai imuninei sveikatai

HDG70175
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Visavertis pašaras.

Happy Cat Duo konservuose su naminiais paukščiais ir lašišomis yra ne tik daug aukštos kokybės baltymų, bet ir Omega-3 ir 6 riebiųjų rūgščių.  Tai puikus pasirinkimas norint, kad katės kailis žvilgėtų, o imuninė sistema būtų tvirta.

Sudėtis: mėsa ir jos perdirbimo produktai (paukštiena 20%), žuvis ir jos perdirbimo produktai (lašiša 8%), augaliniai produktai (džiovintos žolelės 0,024%), mineralai.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 10,2%, žali riebalai 4,6%, žalia ląsteliena 0,4%, žali pelenai 2,1%, drėgnis 79,8%.

Priedai/kg: maistiniai priedai: vitaminas D3 250 TV, vitaminas E 100 mg, biotinas 100 μg, taurinas 450 mg,  mangano sulfato monohidratas (3b503) 2 mg, cinko sulfatas monohidratas (3b605) 5 mg.

Šėrimo rekomendacijos: žr. lentelę ant pakuotės.

Geriausias iki/Partijos Nr./Grynasis kiekis/Gamintojas: žr. ant pakuotės. 

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Augintinio amžius
Suaugęs
Sudėtis
Paukštiena
Žuvis
Gamintojas
HappyCat

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: