• −20%

Konservai šunims su žvėriena Dolina Noteci Premium 400 g

2,70 €
2,16 € Sutaupote 20%
  • Konservuotas drėgnas maistas suaugusiems šunims

  • Su žvėriena

  • Su vitaminais ir mineralais

DNP13778
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Žvėriena (elniena ir stirniena) – geležies, seleno, vario ir cinko šaltinis. Šie mineralai svarbūs organizmo gynybinei funkcijai palaikyti. Jie taip pat stimuliuoja kūno skysčių antioksidacijos ir odos regeneracijos procesus. Žvėrienoje taip pat gausu B3, B12 ir kitų riebaluose tirpių vitaminų. Tai stiprina Jūsų augintinių sveikatą!

Sudėtis: mėsa ir jos subproduktai 65% (iš jų 15% žvėrienos), daržovės (morkos 1,7%), grūdai (natūralūs rudieji ryžiai 1,2%), aliejai ir riebalai (linų sėmenų aliejus 0,2%), mineralai, bazilikai 0,01%.

Analitinės sudedamosios dalys: baltymai 10%, aliejai ir riebalai 7%, žali pelenai 2,5%, žalia ląsteliena 0,8%, drėgmė 78,5%.

Priedai: maistiniai priedai/1 kg: vit. D3 240 TV, cinkas 13 mg.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Augintinio amžius
Suaugęs
Sudėtis
Žvėriena
Gamintojas
Dolina Noteci

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: