• −20%

Kraikas katėms Asan Cat Pure 10 l

7,60 €
6,08 € Sutaupote 20%
  • Celiuliozinis kačių kraikas, draugiškas aplinkai

  • Kraiko paviršius visada išlieka sausas

  • Neutralizuoja kvapus, nedulka, nealergizuoja, todėl tinka ir šeškams

  • Tinka alergiškiems ir astma sergantiems gyvūnų augintojams

TOM03527
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Kačių celiuliozinis kraikas Asan Cat Pure yra naujos sudėties ir garantuoja geresnį sugeriamumą! Iki 450% padidintas drėgmės absorbavimas leidžia kraiką naudoti dar ilgesnį laiką. Susigėrusi drėgmė maksimaliai efektyviai "užrakinama"  viduje, veikia iš apačios, todėl viršus kraiko visada išlieka sausas ir neleidžia sklisti nemaloniems kvapams

Asan kraikas yra draugiškas aplinkai. Jis gaminamas perdirbant ir yra 100%  skaidomas. Jį lengva išmesti - į tualetą (mesti tik nedidelį kiekį), komposto krūvą ar biologinių atliekų konteinerius.

NAUDOJIMAS: pripildykite katės tualetą maždaug 4 cm sluoksniu, paskirstykite tolygiai. Jei keičiate esamą kraiką į ASAN, pradžioje ant esamo švaraus kraiko uždėkite nedidelį kiekį Asan kraiko, kad katė priprastų prie naujos medžiagos. Ir palaipsniui didinkite kiekį.

ASAN kraikas tinkamas ir ŠEŠKAMS, dėl ypatingai gero drėgmės ir kvapų sugeriamumo. 

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: