Moonlight LED šviestuvas

22,50 €
  • Moonlight mėnulio šviesos LED šviestuvas

AQE109561
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

  • MOONLIGHT LED imituoja mėnulio šviesą, taip sukuriamos apšvietimo sąlygos, panašios į esančias natūralioje aplinkoje. Tinka gėlavandeniams ir jūriniams akvariumams. Dvi tvirtinimo galimybės: siurbtukai arba magnetinis laikiklis.
  • MOONLIGHT LED - nedidelis apšvietimo modulis su keturiais mėlynais LED diodais, kurių bendra galia - 1,0W.
  • MOONLIGHT LED galima tvirtinti tiek po vandeniu, tiek išorėje, jis atitinka IPX8 sandarumo standartą, tai reiškia, kad yra visiškai apsaugotas nuo vandens. 5V gamybos technologijos dėka, MOONLIGHT LED yra saugus akvariumo gyventojams ir Jums. Jo skleidžiama mėlyna šviesa apšviečia akvariumo vidų, idealiai imituodama natūralią mėnulio šviesą. Taip užtikrinamos puikios sąlygos naktiniams gyvūnams (ypač svarbu jų mitybai). MOONLIGHT LED apšvietimas gali skatinti vadinamųjų „sunkiai veisiamų“ žuvų rūšių dauginimąsi.
  • MOONLIGHT LED taip pat puikiai tinka mažiems jūriniams akvariumams su koralais. Toks šviesos spektras sustiprina koralų fluorescencinį poveikį ir daro juos patrauklesnius. 
MOONLIGHT LED LIGHTING
Galia [W] 1
Matmenys [cm] 4,5x3,5x5,5
LED

Savybės:

Partijos nr.: žr. ant pakuotės.
CE sertifikatas
2 metų garantija

Gamintojas: Aquael

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: