Maistas ežiukams Tropifit Atelerix 300 g

6,20 €
  • Maistas afrikiniams nykštukiniams ežiukams su vištiena ir vabzdžiais

  • Lengvai įsisavinami vištienos baltymai užtikrina puikią savijautą

TRO53181
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Visavertis pašaras su vištiena ir milčiais Afrikos, keturpirščiams, ilgaausiams, Šiaurės Afrikos, Pietų Afrikos, Somalio ir kitų rūšių ežiams. Subalansuota sudėtis ir joje esantys lengvai įsisavinami baltymai iš vištienos užtikrina puikią ežių sveikatos būklę ir aprūpina reikiamu energijos kiekiu. Lašišų aliejus yra Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgščių, kurios teigiamai veikia odą, šaltinis. Natūralus imunostimuliatorius Beta-gliukanas ir stabilizuotas vitaminas C stiprina imuninę sistemą. Chitinas iš natūralių šaltinių (krevečių kiautų ir milčių) reguliuoja virškinamojo trakto darbą. Granulių dydis ir forma yra pritaikyti mažoms ežių burnoms ir dantims.

Sudėtis: mėsa ir jos perdirbimo produktai (įskaitant vištienos miltus 38%), augaliniai produktai (įskaitant ryžius 10%), žuvis ir jos perdirbimo produktai, vabzdžiai (džiovinti milčiai 10%), moliuskai ir vėžiagyviai (krevečių kiautų miltai 2%), augaliniai baltymų ekstraktai, aliejai ir riebalai (įskaitant lašišų aliejų 2%), grūdai, mielės (įskaitant Beta-1,3/1,6-gliukaną 1000 mg/kg), mineralai.

Priedai/1 kg: vitaminai: vitaminas A 13200 TV, vitaminas D3 700 TV, vitaminas E 600 mg, vitaminas C 80 mg. Mikroelementai: geležis (geležies (II) sulfato monohidratas) 170,0 mg, cinkas (cinko oksidas) 140,0 mg, manganas (msgsno (II) oksidas) 35,2 mg, varis (vario (II) sulfato pentahidratas) 15,8 mg, jodas (kalio jodidas) 0,8 mg. Antioksidantai.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai: 34,0%, neapdorotieji aliejai ir riebalai 11,0%, žalia ląsteliena 3,5%, drėgnis 10,0%.

Šerimo rekomendacijos: paros norma priklauso individualiai nuo augintinio aktyvumo ir svorio. Paros normą galima padidinti besilaukiančioms ir maitinančioms patelėms. Augintinis visuomet turi turėti šviežio vandens.

Laikyti sausoje vietoje.

Geriausias iki/Partijos Nr./Grynasis kiekis/Gamintojas: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Augintinio rūšis
Kitiems

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: