Maistas šeškams Tropifit Ferret 400 g

4,60 €
  • Maistas šeškams su vištiena

  • Lengvai įsisavinami baltymai suteikia reikiamą energijos kiekį šeškams

TRO53161
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Visavertis pašaras su vištiena šeškams. Optimaliai subalansuoti ingredientai ir lengvai įsisavinami baltymai iš vištienos ir žuvies užtikrina puikią gyvūno būklę ir aprūpina šiuos išskirtinai energingus gyvūnus reikiamu kiekiu energijos kasdieninei veiklai. Omega-3 ir Omega-6 riebiosios rūgštys kartu su vitaminais ir mikroelementais užtikrina sveiką ir blizgantį kailį. Sudėtyje yra taurino ir amino rūgščių, kurios palaiko tinkamą sveikatą.

Sudėtis: mėsa ir jos perdirbimo produktai (vištienos miltai 25%), žuvis ir jos perdirbimo produktai, grūdai, moliuskai ir vėžiagyviai, augaliniai produktai (įskaitant linų sėmenis 1,5%), mielės, aliejai ir riebalai, dumbliai (Ascophyllum nodosum 1,5%), mineralai.

Priedai/1 kg: vitaminai:  vitaminas A 13500 TV, vitaminas D3 1350 TV, vitaminas E 100 mg, vitaminas C 25 mg. Mikroelementai: geležis (geležies (II) sulfato monohidratas) 27,0 mg, cinkas (cinko oksidas) 7,5 mg, manganas (msgsno (II) oksidas) 5,6 mg, varis (vario (II) sulfato pentahidratas) 1,3 mg, jodas (kalio jodidas) 0,16 mg, molibdenas (natrio molibdatas) 0,03 mg. Dažikliai. Antioksidantai.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai: 30,0%, neapdorotieji aliejai ir riebalai 14,0%, žalia ląsteliena 2,5%, drėgnis 10,0%.

Šėrimas: pašaro duoti kelis kartus per dieną mažomis porcijomis.

Laikyti sausoje vietoje.

Geriausias iki/Partijos Nr./Grynasis kiekis/Gamintojas: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Augintinio rūšis
Kitiems

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: