Narvas triušiui, jūrų kiaulytei

39,90 €

Narvas triušiui, jūrų kiaulytei.

Išmatavimai: ilgis 70 cm, plotis 40 cm, aukštis 36 cm

INTG079
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Metalinis narvas su plastikiniu dugnu, kuris yra skirtas triušiams, jūrų kiaulytėms. Tinka ir kitiems stambesniems graužikams. Narvo virbai cinkuoti. Komplekte yra ėdžios, į kurias patogiai pridėsite šieno, reikalingo jūsų augintinio virškinimui, ar daržovių bei vaisių.

Metalinė narvo dalis yra sulankstoma, jums bus patogu transportuoti narvą, esant poreikiui. Šiame modelyje yra dvejos durelės. Metalinė dalis paprastai nuimama, todėl lengvai išvalysite narvelį. 

Narvo dydis: 700x400x360 mm. Tarpas tarp virbų 2,2 cm.

Nepamirškite įsigyti ir kitų reikalingų prekių graužikams: maistoskanėstųvitaminų ir mineralųpriedų narvams, įvairių priežiūros ir higienos prekių.

Jei keliausite kartu su savo augintiniu, tuomet jums prireiks transportavimo boksų ir petnešų.

NARVO DUGNO SPALVA parenkama atsitiktine tvarka. Jei jums aktuali spalva, prašau, susisiekite shop@akvazoo.lt

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.

 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: