aqua-in-out-antgalis-prie-ciaupo-12-16-akvazoo-lt

Aqua In-Out antgalis prie čiaupo (12/16)

18,40 €

Aqua In-Out antgalis prie čiaupo.

JBL6142900
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Aqua In-Out antgalis yra vandens keitimo rinkinio „JBL PROCLEAN AQUA IN-OUT“ komponentas, tačiau jį taip pat galima įsigyti atskirai. Antgalį reikia pritvirtinti prie čiaupo sriegio, naudojant sriegio adapterį (parduodama atskirai). Papildomai taip pat reikės žarnos (12/16), kuri veda iš antgalio  į akvariumą, o jos gale pritvirtinti dugno nusiurbėją.

Lengva naudoti:

Prijunkite antgalį prie vandens čiaupo. Ilgą žarną prijunkite prie antgalio, o kitą galą - prie dugno nusiurbėjo. Dugno nusiurbėją pakabinkite akvariumo viduje. Nustatykite vandens tekėjimo kryptį antgaltyje iš akvariumo. Visiškai užsukite čiaupą. Kol vanduo įsiurbiamas, dugno nusiurbėju valykite akvariumo dugną. Norėdami užpildyti akvariumą, nustatykite vandens tekėjimo kryptį antgalyje į akvariumą ir leiskite šviežiam vandeniui tekėti į akvariumą.

Pakuotėje: 1 antgalis prie čiaupo.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: