• −20%

Bellfor Wildsee-Shmauss begrūdis pašaras su antiena 10 kg

59,00 €
47,20 € Sutaupote 20%
  • Visavertis, begrūdis maistas

  • Šalto spaudimo

  • Rekomenduojamas visų veislių suaugusiems šunims

  • Su antiena

  • Be dirbtinių skonio stipriklių ir konservantų

  • Idealiai tinka jautriems ar išrankiems šunims

BEL28575
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Bellfor Wildsee-Schmaus – šalto spaudimo sausas maistas šunims. Be grūdų!

Wildsee-Schmaus yra aukštos kokybės sausas maistas be grūdų šunims. Dėl didelio mėsos kiekio ir kruopščiai atrinktų ingredientų maistas yra skanus ir aprūpina jūsų šunį visomis būtinomis maistinėmis medžiagomis.

Kodėl Wildsee-Schmaus yra geras pasirinkimas?

Wildsee-Schmaus gaminamas tik aukštos kokybės, žmonėms skirtų ingredientų. Šalto spaudimo sausame šunų maiste nėra grūdų, dirbtinių skonio stipriklių ir konservantų.

Vietoj to, maistą sudaro puikiai subalansuotas šviežios ir džiovintos antienos, saldžiųjų bulvių, žirnių ir kitų aukštos kokybės ingredientų mišinys. Tai garantuoja gerą virškinamumą ir pakankamą maistinių medžiagų kiekį.

Antiena - aukštos kokybės gyvulinių baltymų šaltinis

Bellfor Wildsee-Schmaus sudėtyje yra anties mėsos (vienintėlis gyvulinių baltymų šaltinis). Be džiovintos antienos, naudojama ir šviežia mėsa, kurii dedama į maistą prieš pat gamybos pabaigą.

Naudingi angliavandeniai iš saldžiųjų bulvių ir žirnių

Bellfor Wildsee-Schmaus sudėtyje yra saldžiųjų bulvių ir žirnių, o ne grūdų kaip angliavandenių šaltinio. Dėl to sausas šunų maistas yra ne tik lengviau virškinamas, bet ir ypač turtingas maistinėmis medžiagomis.

Saldžiosiose bulvėse, be kita ko, yra vitamino A ir įvairių B grupės vitaminų, mineralų ir mikroelementų. Be angliavandenių, vitaminų ir mineralų, žirniai taip pat aprūpina jūsų šunį lengvai virškinamais augaliniais baltymais.

Pagrindinės Bellfor Wildsee-Schmaus savybės:

  • Visavertis, begrūdis maistas
  • Didelis mėsos kiekis
  • Be dirbtinių skonio stipriklių ir konservantų
  • Pagamintas iš aukštos kokybės, žmonėms tinkamų ingredientų
  • Pripildytas būtinų vitaminų ir mineralų
  • Su inulinu sveikai žarnyno mikrobiotai
  • Sudėtyje yra lašišų aliejaus, kuris yra vertingų Omega-3 aliejų šaltinis
  • Švelniai gaminamas šalto spaudimo būdu
  • Idealiai tinka jautriems ar išrankiems šunims
  • Ilgos, plonos ir minkštos granulės (maždaug 1 cm dydžio)

Sudėtis: antiena (17,5% šviežia ančių mėsa ir 15% džiovinta ančių mėsa), saldžiosios bulvės, žirniai, hidrolizuota želatina, paukštienos riebalai, džiovintas burokėlių minkštimas (be cukraus), alaus mielės, džiovinti obuoliai, lašišų aliejus, manano-oligosacharidai (MOS), kiaušiniai, inulinas (FOS šaltinis), džiovinti jūrų dumbliai, kriaušės, mėlynės, spanguolės, ramunėlės, pankoliai, dilgėlės, kiaulpienės, sėmenų aliejus, gliukozaminas, chondroitinas, Yucca schidigera milteliai.

Analitinės sudedamosios dalys/1 kg: žali baltymai 26%, žali riebalai 12%, žalia ląsteliena 4,9%, žali pelenai 7%, kalcis 1,5%, fosforas 0,9%, drėgnis 9%, energinė vertė 3316 kcal.

Mikroelementai/1 kg: varis (vario (II) sulfato pentahidratas) 10 mg, varis (glicino vario chelato hidratas) 5 mg, cinkas (cinko sulfato monohidratas) 100 mg, cinkas (glicino cinko chelato hidratas) 50 mg, geležis (geležies (II) sulfato monohidratas) 70 mg, geležis (glicino geležies chelato hidratas) 35 mg, manganas (mangano (II) oksidas) 50 mg, manganas (glicino mangano chelato hidratas) 25 mg, jodas (kalcio jodatas, bevandenis) 2 mg, selenas (natrio selenitas) 0,1 mg.

Vitaminai/1 kg: vitaminas A 18000 TV, vitaminas D3 1800 TV, vitaminas E 500 TV, L-karnitinas 50 mg, taurinas 1000 mg, Yucca schidigera ekstraktas 160 mg.

Šėrimo rekomendacijos: žr. lentelę ant pakuotės. Šėrimo normos yra rekomendacinio pobūdžio, jos gali skirtis priklausomai nuo šuns amžiaus, aktyvumo ir kitų faktorių. Augintinis visuomet turi turėti šviežio vandens.

Gamintojas/Grynasis kiekis/Partijos nr./Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Augintinio amžius
Suaugęs
Sudėtis
Paukštiena
Augintinio dydis
Didelės veislės
Mažos veislės
Vidutinės veislės
Gamintojas
Bellfor
Pakuotė
10 kg

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: