Pet Teezer plaukų šepetys gyvūnams Puppy Brush, žalias

13,90 €
  • Šepetys jauniems šuniukams bei jautrią odą turintiems šunims

  • Rekomenduojama trumpaplaukiams ir ilgaplaukiams šunims

  • Greitai ir lengvai iššukuokite kailį!

PT31046
Kiekis Paskutinė prekė

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Pet Teezer „Puppy Brush Green“ kailio šepetys yra skirtas mažiems šuniukams bei jautrią odą turintiems šunims. Jis puikiai tinka tiek trumpaplaukių, tiek ir ilgaplaukių šunų veislėms.

Su juo greitai ir švelniai iššukuosite šunų kailį, jo nepešant. Šio šepečio dantukai yra išsidėstę dvejomis pakopomis – ilgesni dantukai švelniai iššukuoja kailyje esančias sąvėlas, o trumpesni – glotnina kailį ir apsaugo nuo sąvėlų atsiradimo.

Minkšti ir lankstūs šio šepečio šereliai švelniai slysta šuns kailiu, nesukeldami jokio dirginimo. O pats šukavimo procesas bus vienas malonumas, kadangi dėl ergonomiškos ir patogios šepečio formos, šukuodami šunį nejausite riešo skausmo.

Patarimai šunų kailio šukavimui:

Pradėkite šukuoti šuns kailį nuo nugaros link priekio, plaukų augimo kryptimi. Atidžiai stebėkite kailyje esančias sąvėlas, kurioms reikia skirti daugiau dėmesio, ir švelniai perbraukite jas trumpais, greitais judesiais, laikydami sąvėlą arti odos. Pakelkite šuns koją į viršų ir šukuokite žemyn, link letenų. Laikykite uodegą už viršaus ir šukuokite žemyn.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.