• Išparduota

JBL ProScape ShrimpsSoil substratas krevečių akvariumams, rudas, 3 l

20,50 €
  • JBL „ProScape ShrimpsSoil” substratas krevečių akvariumams, rudas, 3 l

  • Dėl minkštinimo efekto jis ypač tinka krevetėms ir kitiems gyvūnams, kurie mėgsta minkštą vandenį

JBL6708400
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

JBL „ShrimpsSoil” nežymiai padidina vandens rūgštingumą ir sumažina karbonatinį kietumą, kaip natūralioje gamtoje tropiniuose vandenyse. Dėl minkštinančių vandens savybių jis idealiai tinka krevečių akvariumams. Apvalios formos granulės užtikrina deguonies cirkuliavimą bei puikią terpę gerųjų mikroorganizmų veiklai.

Naudojimas: prieš naudojimą pogruntį praskalaukite vandeniu. Supylę gruntą į akvariumą, atsargiai supilkite vandenį. Pirmas dvi savaites kas 2–3 dienas pakeiskite po 50 % akvariumo vandens, kad nusistovėtų normali mineralų pusiausvyra. Kadangi vandeniui įtakos turi jo šviežinimas ir pogrunčio sąveika, minkštinimo efektas palaipsniui mažėja.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: