Kanapių pluošto kilimėlis graužikams, 50x115 cm

11,70 €

Natūralaus kanapių pluošto kilimėlis graužiko narvui.

Išmatavimai: 50x115 cm.

DPP00568
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

100% natūralaus kanapių pluošto kilimėlis, puikiai tiks Jūsų graužikams, kadangi yra labai minkštas bei labai gerai sugeriantis drėgmę. Kilimėlis ypatingas tuo, kad gali būti ne tik kaip pakratas graužikui miegoti, bet bus ir įdomus žaidimas, nes graužikai mėgsta traukti pluoštelius ir su jais žaisti. Taip pat natūralus kanapių pluošto kvapas atbaido vabzdžius, kurie gali atsirasti dėl nemalonių kvapų.

Kilimėlyje nėra jokių toksiškų medžiagų ar dulkių, nes kanapių auginime nenaudojami pesticidai ar kitos  medžiagos. Idealiai tiks net tiems graužikams, kurie turi kvėpavimo problemų.

Puikiai tiks šinšiloms, triušiams ar žiurkėms.

Naudojimas: kilimėlį patieskite ant narvo dugno, o jei reikia ir skirtinguose narvo aukštuose, jei reikia kilimėlį karpykite žirklėmis. Kilimėlis biologiškai suįrantis, jį galima išmesti į kompostą ar su įprastinėmis buitinėmis atliekomis.

Kilimėlio dydis: 50x115 cm

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.

Charakteristikos

Kategorijos
Kraikas, šienas

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: