JBL PhosEx Rapid priemonė fosfatams mažinti 100 ml

6,60 €
  • Priemonė, mažinanti fosfatus ir drumstumą akvariumo vandenyje

  • ,,Suriša" fosfatus ir taip apsaugo nuo nepageidaujamo dumblių augimo

  • Skystas geležies preparatas, siekiant sumažinti aukštą fosfatų kiekį

  • Priemonės efektyvumą rodo rusvas drumstumas, kuris išnyksta po 2-24 val.

JBL2519400
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Priemonė mažinanti fosfatus akvariumo vandenyje.

Rekomenduojama mažų litražų akvariumams. Mažina vandens drumstumą.

Naudojimas: pirmiausia atlikite karbonatinį vandens kietumo testą. KH turėtų būti ne mažesnis kaip 4°. Prieš naudojimą priemonę suplakite. Pilkite į akvariumą toje vietoje, kur yra didžiausias vandens judėjimas. Viena dozė sumažina 3 mg fosfatų 1-ame litre akvariumo vandens. Kartokite, jeigu reikia (būtinai stebėkite KH). Sekančią dieną išvalykite filtrą ir atšviežinkite vandenį. Dozavimas: kai fosfatų >2,4 mg/l - 10 ml į 40 l; kai >1,2 mg/l - 10 ml į 80 l; kai >0,6 mg/l - 10 ml į 160 l.

Sudėtyje yra geležies (III) chlorido tirpalo 40%.

Dėmesio: gali sukelti metalų koroziją. Venkite patekimo į akis. Žalingas vandes organizmams, sukelia ilgalaikius pakitimus. Laikykite vaikams neprieinamoje vietoje. Dėvėkite apsaugines pirštines, apsauginius rūbus, akių apsaugą, veido apsaugą. Venkite priemonės patekimo į aplinką. Laikykite originalioje pakuotėje. Jei pateko į akis, plaukite jas tekančiu vandeniu. Pašalinkite kontaktinius lęšius, jei jie yra ir tai įmanoma padaryti. Jei išlieka akių dirginimas, kreipkitės į gydytojus.

Gamintojas/Grynasis kiekis/Partijos nr.: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: