Šampūnas jautrios odos šunims Dog Wash Oatmeal Itch Relief 354 ml

9,90 €

„DOG WASH™ OATMEAL ITCH RELIEF“ ŠAMPŪNAS NIEŽTINČIAI ODAI

„Dog Wash™ Oatmeal Itch Relief“ šampūnas su koloidinėmis avižomis, žaliosios arbatos ekstraktu, soda ir kviečių baltymais, sukurtas specialiai sausai ir niežtinčiai odai. Švelnus, bet veiksmingas. Be muilo, bet giliai valantis. Kailis bus švarus ir žvilgantis, o oda – sveika ir nesudirginta.

FG06935
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

„DOG WASH™ OATMEAL ITCH RELIEF“ ŠAMPŪNO PRIVALUMAI

„Dog Wash“™ šampūnas su koloidinėmis avižomis, žaliosios arbatos ekstraktu, soda ir kviečių baltymais, sukurtas specialiai sausai ir niežtinčiai odai. Švelnus, bet veiksmingas. Be muilo, bet giliai valantis. Kailis bus švarus ir žvilgantis, o oda – sveika ir nesudirginta. Švelnus ir subalansuotas pH bei koloidinės avižos padeda išlaikyti odą sveiką, o kailį – švarų ir žvilgantį. Veikia raminančiai ir mažina uždegimą po vabzdžių įkandimų. Siekdami maksimalaus rezultato naudokite kartu su „Dog Wash™ Oatmeal Itch Relief“ kondicionieriumi. Šios dvi priemonės saugo plaukus, neleidžia jiems išsausėti, suteikia deimantinį žvilgesį, palengvina kailio iššukavimą (sąvėlų ir pan.).

  • Koloidinės avižos: švelnios, skirtos sausai, sudirgusiai, pleiskanotai, šiurkščiai odai drėkinti. Minkština ir drėkina odą, mažina sudirgimą, niežėjimą ir pleiskanojimą.
  • Žalioji arbata: polifenolių šaltinis, stimuliuoja plaukų augimą. Padeda išvengti plaukų slinkimo.
  • Soda: turi dezinfekuojančių savybių, taip pat gali veikti kaip fungicidas prieš kai kuriuos organizmus. Gali būti naudojama kaip universalus dėmių valiklis, puikiai naikina nemalonius kvapus.
  • Kviečių baltymai: saugo plaukus nuo žalingo aplinkos poveikio, plaukų lūžinėjimo. Stiprina silpnus plaukus. Puikiai tinka pažeistiems plaukams.
  • Užlašinami antiparazitiniai preparatai: gydymui įtakos neturi.
  • Be parabenų: tyrimais nustatyta, kad parabenai turi panašų poveikį kaip estrogenas, todėl trikdoma organizmo hormonų pusiausvyra, taip didinama vėžio rizika bei vaisingumo problemų tikimybė. Visi „Dog Wash“™ šampūnai yra be parabenų, todėl saugūs naudoti.
  • Be muilo: „Dog Wash“™ sudėtyje yra tik natūralūs ir švelnūs valikliai. Sudėtyje nėra agresyvių muilų ar kenksmingų ploviklių.
  • Subalansuotas pH: Jūsų augintinio oda yra jautri, todėl labai svarbu naudoti šampūną, kurio tinkamas pH. Šampūnai žmonėms yra rūgštiniai ir jų negalima naudoti augintinių kailio priežiūrai.
  • Švelnus, galima naudoti dažnai.

 

NAUDOJIMAS

Pirmiausia gerai sušlapinkite kailį. Masažuodami įtrinkite kailį šampūnu ir palaukite kelias minutes. Gerai nuskalaukite. Švelnus, galima naudoti dažnai.

SUDĖTIS

Valiklis (kokosų aliejaus pagrindu), žaliosios arbatos ekstraktas, koloidinės avižos.

ATSARGUMO PRIEMONĖS

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Saugokite, kad nepatektų į akis.

LAIKYMAS

Laikyti originaliame buteliuke, sausoje ir tamsioje vietoje, iki 30 °C temperatūroje.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: