Šampūnas šunims su žolelėmis Groomer's Salon Select Herbal 544 ml

11,40 €

„Groomer’s Salon Select Herbal“ augalinis šampūnas praturtintas 7 augalų ekstraktais, padedančiais naikinti bakterijas ir grybelius, kurie sukelia niežulį, nemalonų kvapą, dermatitą, egzemą.

FG04011
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

„GROOMER’S SALON SELECT HERBAL“ PRIVALUMAI

  • Alavijų gelis: pasižymi uždegimus slopinančiomis savybėmis. Ramina niežtinčią ir sudirgusią odą. Naudojamas kaip pagalbinė priemonė odos nudegimams gydyti. Naudojamas kaip repelentas ir antiseptikas. Padeda gydyti žvynelinę.
  • Ramunėlės: padeda nuraminti jautrią ir sudirgusią odą. Padeda gydyti opas ir žaizdas. Moksliais tyrimais įrodyta, kad ramunėlės padeda gydyti egzemą.
  • Gvazdikėlių aliejus: turi antimikrobinių ir priešgrybelinių savybių, padeda slopinti skausmą ir uždegimą.
  • Kedrų aliejus: padeda gydyti seborėjinį dermatitą, bakterines ir grybelines infekcijas. Gali būti naudojamas kaip repelentas. Ramina niežtinčią ir sudirgusią odą.
  • Eukaliptų aliejus: medicinoje naudojamas sąnarių skausmui mažinti, taip pat žaizdų, aknės, nudegimų, grybelio ir viršutinių kvėpavimo takų susirgimams gydyti. Turi antiseptinių ir priešgrybelinių savybių. Eukaliptų aliejus yra puikus dezodorantas.
  • Ežiuolės: plačiai naudojamos infekcijoms, tokioms kaip peršalimas, gydyti. Padeda gydyti žaizdas, egzemą, žvynelinę. Greitina odos regeneraciją.
  • Kraujažolės: skatina žaizdų gijimą, slopina uždegimus. Turi kraujavimą stabdančių (mažos žaizdelės, įbrėžimai) ir sutraukiančių savybių.
  • Subalansuotas pH: Jūsų augintinio oda yra jautri, todėl labai svarbu naudoti šampūną, kurio tinkamas pH. Šampūnai žmonėms yra rūgštiniai ir jų negalima naudoti augintinių kailio priežiūrai.
  • Užlašinami antiparazitiniai preparatai: gydymui įtakos neturi.
  • Be muilo: „Groomer’s Salon Select“ sudėtyje yra tik natūralūs ir švelnūs valikliai. Sudėtyje nėra agresyvių muilų ar kenksmingų ploviklių.
  • Be parabenų: tyrimais nustatyta, kad parabenai turi panašų poveikį kaip estrogenas, todėl trikdoma organizmo hormonų pusiausvyra, taip didinama vėžio rizika bei vaisingumo problemų tikimybė. Visi „Groomer’s Salon Select“ šampūnai yra be parabenų, todėl saugūs naudoti.
  • Be dažančių medžiagų.

 

NAUDOJIMAS

Pirmiausia gerai sušlapinkite kailį. Masažuodami įtrinkite kailį šampūnu. Gerai nuskalaukite ir išdžiovinkite kailį. Jei reikia, procesą galite pakartoti (jei kailis labai nešvarus).

SUDĖTIS

Išgrynintas vanduo, valiklis (kokosų aliejaus pagrindu), kedrų aliejus, eukaliptų aliejus, ramunėlių ekstraktas, ežiuolių ekstraktas, alavijų gelis, kraujažolių ekstraktas, gvazdikėlių aliejus, natrio bikarbonatas, glicerinas, rozmarinų ekstraktas, aromatai, alavijų gelis, benzetonio chloridas, DMDM hidantoinas, tetranatrio EDTA, neblunkantis žaliasis FCF (E143), tartrazinas.

LAIKYMAS

Laikyti originaliame buteliuke, sausoje ir tamsioje vietoje, iki 30 °C temperatūroje.

ATSARGUMO PRIEMONĖS

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Saugokite, kad nepatektų į akis.

Talpa: 544 ml

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: