• Išparduota

Tropical Biorept L pašaras sausumos vėžliams 500 ml

7,50 €
  • Kasdienei žolėdžių sausumos vėžlių mitybai

  • Daugiau skaidulų

  • Specialus kalcio ir fosforo santykis, kiauto tvirtumui

TRO11355
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Visavertis, daugiakomponentis pašaras lazdelėmis kasdienei sausumos vėžlių mitybai. Sudėtyje yra žolės (įskaitant pašarinius motiejukus) ir žolelių. Lengvai virškinamas, gerai įsisavinamas ir noriai ėdamas sausumos vėžlių ir jaunų iguanų. Užtikrina subalansuotą augimo tempą ir sveiką kiauto vystymąsi. Biorept L tai naujos receptūros pašaras vėžliams, kuriame gausu įvairių žolių ir žolelių. pašaras specialiai pritaikytas žolėdžių vėžlių poreikiams. Sumažintas baltymų, tačiau padidintas skaidulinių medžiagų kiekis užtikrina sveiką ir subalansuotą vėžlių mitybą. Specialiai pritaikytas kalcio ir fosforo santykis (2:1), vitaminų, mikro bei makroelementų kiekis užtikrina vėžlio kiauto tvirtumą, taip pat neleidžia vystytis rachitui.

  • Kasdienei žolėdžių sausumos vėžlių mitybai.
  • Daugiau skaidulų.
  • Specialus kalcio ir fosforo santykis, kiauto tvirtumui užtikrinti.
  • Sudėtyje esantys vitaminai bei mikro ir makroelementai užkerta kelią rachitui.

Visavertis pašaras vandens vėžliams.

Sudėtis: žuvis ir jos perdirbimo produktai, augaliniai produktai, augaliniai baltymų ekstraktai, grūdai, moliuskai ir vėžiagyviai (Gammarus pulex 4,8%), dumbliai, vabzdžiai (Hermetia illucens lervų miltai 3%), mielės, aliejai ir riebalai, mineralai.

Priedai/kg: vitaminai: vitaminas A 21000 TV, vitaminas D3 1260 TV, vitaminas E 80 mg, vitaminas C 300 mg. Mikroelementai/1 kg: geležis (geležies (II) sulfato monohidratas) 27,5 mg, cinkas (cinko oksidas) 7,7 mg, manganas (mangano (II) oksidas) 5,7 mg, varis (vario (II) sulfato pentahidratas) 1,4 mg, jodas (kalio jodidas) 0,17 mg, molibdenas (natrio molibdatas) 0,04 mg. Dažikliai. Antioksidantai.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 40,0%, žali riebalai 6,0%, žalia ląsteliena 3,0%, drėgnis 10,0%.

Šėrimo rekomendacijos: 1-2 kartus per dieną. Nesuėsto pašaro likučius pašalinkite. 

Saugoti nuo tiesioginių saulės spingulių. Saugoti nuo drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje originalioje pakuotėje.

Geriausias iki/Partijos Nr./Grynasis kiekis/Gamintojas: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: