ProTemp E 300 išorinis šildytuvas, 90-300 l

38,10 €
  • Išorinis šildytuvas.

  • Integruojamas į išorinio filtro žarną.

JBL6042700
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Paprastas montavimas:1. Perpjaukite išorinio filtro žarną, kuri tiekia vandenį atgal į akvariumą. 2. Įkiškite išorinį šildytuvą. 3. Įjunkite kištuką į elektros lizdą. 4. Nustatykite norimą vandens temperatūrą.

Integravimas į filtravimo sistemą užtikrina tolygų vandens temperatūros pasiskirstymą +/- 0,5 ° C tikslumu ir 1.0 ° C perjungimo intervalą akvariume.

LED ekranas rodo esamą ir nustatytą (norimą) temperatūrą. Keičiamos žarnų jungtys 12/16, 16/22 ir 19/25 mm su žarnos užraktu (sklende). Bendras ilgis: 30,5 cm

Pakuotėje yra: 300 W išorinis šildytuvas akvariumui nuo 90l iki 300 l (80-120 cm) su žarnų jungtimis 12/16, 16/22 ir 19/25 mm ir valymo šepetėliu.

Dauguma akvariumo žuvų yra iš tropinių vandenų, joms reikalinga vandens temperatūra 22–30 ° C. Akvariumuose, kuriuose yra žuvų / bestuburių iš skirtingų regionų, optimali vandens temperatūra yra 24–26 ° C. 30 ° C tinka tik kai kurioms žuvims veistis (pvz., Diskusams). Daugelis krevečių rūšių yra iš vėsesnių vandenų ir netoleruoja 25–30 ° C temperatūros.

Vandens temperatūra turėtų būti nustatoma naudojant „reguliuojamą šildytuvą“, kuris temperatūrą reguliuoja automatiškai. Tokie yra lazdelės formos šildytuvai, kurie tvirtinami akvariume (JBL ProTemp s) įvairaus galingumo, ir išoriniai šildytuvai, integruoti į išorinio filtro vandens grąžinimo žarną (JBL ProTemp e). Išorinių šildytuvų pranašumas yra tas, kad sutaupoma vietos akvariume, o šilumos pasiskirstymas yra tolygesnis. Be to, skaitmeninis išorinio šildytuvo ekranas visada aiškiai rodo esamą vandens temperatūrą.

Savybės:

Partijos nr.: žr. ant pakuotės.
CE sertifikatas
2 metų garantija

Gamintojas: "JBL"

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: