Platinum šildytuvas, 25 W, 10 - 25 l

18,70 €
  • AQUAEL inovatyvus akvariumo šildytuvas PLATINUM

  • Galia: 25 W

  • Rekomenduojama akvariumams nuo 10 iki 25 l

AQE121214
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Tinkama akvariumo vandens temperatūra yra labai svarbi žuvų ir kitų vandens organizmų sveikatai. Tai vienas iš pagrindinių kriterijų, nuo kurio priklauso akvariumo ekosistemos tvarumas. Vandens temperatūra daro didelę įtaką įvairiems žuvų gyvenimo aspektams, įskaitant jų medžiagų apykaitą, gebėjimą atsispirti ligoms ir bendrą savijautą.

Veikimo tikslumas

Platinium šildytuvas akvariumo vandens temperatūrą palaiko 0,4 laipsnio tikslumu. Jame yra visiškai elektroninis termostatas, kuriame nėra mechaninių termostatų dalių, galinčių sugesti, todėl jis yra patikimas ir veikia be trikdžių.

Platinium šildytuvas užtikrina tolygų šilumos paskirstymą visame akvariume. Šiluma pasiskirsto tolygiai, todėl akvariume nelieka vietų, kuriose temperatūra skiriasi. Taip ne tik užtikrinamos optimalios sąlygos žuvims ir kitiems vandens organizmams, bet ir sumažinama rizika, kad susidarys ekstremalios temperatūros sritys, galinčios sukelti stresą ar pavojų akvariumo gyventojams.

Paprastas naudojimas

Šildytuvo valdymo paprastumą užtikrina "One Touch" sistema. Ji leidžia keisti temperatūrą vienu mygtuko paspaudimu. Šviesos diodai rodo ir šiuo metu akvariume vyraujančią temperatūrą, ir užprogramuotą tikslinę temperatūrą. Be to, šildytuvą lengva pritvirtinti akvariume guminių siurbtukų pagalba.

Universalumas

Šildytuvas skirtas gėlo vandens ir jūriniams akvariumams. Ypač platus veikimo diapazono nuo 25 iki 33 laipsnių Celsijaus.

Saugus

Platinium šildytuvas gaminamas laikantis griežčiausių Europos saugos standartų, todėl užtikrinamas saugus naudojimas ir priežiūra. Kiekvienas prietaisas išbandomas ir kalibruojamas ,,Aquael" laboratorijoje, todėl užtikrinamas tikslumas ir saugus veikimas.

PLATINUM HEATER 25W
Akvariumo tūris [L] 10-25
Galia [W] 25
Matmenys [cm] 20,5
Tikslumas (°C) 0,4

Savybės:

Partijos nr.: žr. ant pakuotės.
CE sertifikatas
2 metų garantija

Gamintojas: Aquael

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: