JBL Clearol priemonė vandens skaidrinimui 100 ml

6,80 €
  • Padeda pašalinti vandens drumstumą, kurio nepašalina akvariumo filtras.

  • Žaliųjų dumblių ir baltųjų dalelių sukelto drumstumo pašalinimas

  • Greiti rezultatai

JBL2303110
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Akvariumas – žuvų ir augalų namai.

Žuvims akvariume turi būti taip pat patogu, kaip ir natūralioje gamtoje. Tinkamas akvariumo vanduo – viena iš būtinų sąlygų. Vandens drumstumą gali sukelti dumbliai, žuvų ekskrementai ar kitos atliekos.

JBL problemų šalinimo priemonės buvo sukurtos specialiai visų tipų vandens drumstumui ir apdoroja akvariumo vandenį be jokio žalingo šalutinio poveikio akvariumo gyventojams.

JBL Clearol - padeda pašalinti vandens drumstumą, kurio nepašalina akvariumo filtrai. Priemonei veikiant smulkios dalelės koaguliuoja ir nugrimzta ant dugno arba yra įsiurbiamos filtro. Priemonei veikia susiformuoja baltas debesis. Koaguliavusias daleles nuo dugno pašalinkite dugno nusiurbėju.

Naudojimas: įpilkite reikiamą kiekį priemonės į tą akvariumo vietą, kurioje labiausiai juda vanduo, kad priemonė greičiau pasiskirstytų.

Dozavimas: 10 ml į 40 l akvariumo vandens. Priemonę galima naudoti tik tuomet, kai pH lygis yra ~6,o karbonatinis kietumas bent 5 laipsniai, kitu atveju gali labai smarkiai sumažėti pH.

Gamintojas/Grynasis kiekis/Partijos nr.: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: