JBL Floaty II S plaukiantis magnetinis stiklų valiklis, 6 mm

12,99 €
  • Patogus ir efektyvus akvariumo stiklų valymas

  • Valiklis neskęstantis, dėl to nereikės šlapinti rankų jei magnetas atšoks

  • Užapvalinti kampai nepažeis silikono

  • Stiklams iki 6 mm

JBL6137600
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

    Patogus ir efektyvus akvariumo stiklų valymas: stiklo valymo magnetas su plūduriuojančiu vidiniu elementu

    Lengva naudoti: pritvirtinkite viena į kitą nukreiptas magnetines dalis akvariumo stiklo viduje ir išorėje ir sukamaisiais judesiais pašalinkite dumblius

    Patogus naudoti: išsikišęs kraštas pasiekia sunkiai pasiekiamas vietas (pvz., už techninės įrangos), pasieksite visus akvariumo kampus nesušlapindami rankų

    Patentuota JBL briaunų apsauga: akvariumo silikoninių siūlių apsauga dėl nuožulnių kraštų

    Paprasta naudoti

    Atskirkite plaukiantį vidinį elementą nuo išorinio elemento ir padėkite jį ant vandens šalia akvariumo stiklo. Laikykite išorinį elementą prie akvariumo stiklo, kad pritrauktumėte plaukiančią dalį. Lengvais sukamaisiais judesiais judinkite magnetą iš išorės per akvariumo stiklo paviršių.

    Patogus naudoti

    Išsikišęs valymo kraštas netgi leidžia patekti į sunkiai pasiekiamas vietas, pavyzdžiui, už techninių akvariumo įrenginių. Lengvai pasiekia kampus ir jums nebereikia šlapinti rankų.

    ,,Draugiškasi" akvariume

    Kraštų apsauga, patentuota JBL, apsaugo silikonines siūles. Plaukimo vidinis elementas negali įkristi į gruntą, todėl sumažinate riziką, jog įstrigę grunto akmenukai subraižys stiklą. Nebereikia „žvejoti“ akvariume, jei vidinė dalis atsiskiria nuo magneto.

    Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: