• Išparduota

Starline FURstar furminatorius, 50 mm

15,90 €
  • Furminatorius efektyviai pašalina gyvūno pavilnę, sumažina šėrimąsi

  • Tinka šunims ir katėms

  • Dydis: 50 mm

NOB68255
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Šukuojant furminatoriumi pašalinama iki 90% išsišėrusių plaukų. Užapvalinti metaliniai šių šukų dantukai nežaloja ir nepažeidžia odos ir kailio

Iššukavę gyvūną, jau po kelių kartų pastebėsite, kad sumažėja šėrimasis ir šukuoti teks daug rečiau nei su paprastomis šukomis: šukuojant furminatoriumi iš karto  pašalinama išsišėrusi pavilnė ir plaukai. Augintinio kailis taps švelnesnis, labiau blizgės, pamiršite, ką reiškia susivėlę plaukai.

Galite šukuoti tiek šunis, tiek kates. Furminatorius turi ergonominę neslystančią rankeną, palengvinančią šukavimą. Pasirinkite optimaliausią variantą pagal savo augintinio dydį, nes furminatoriai skiriasi pločiu.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: