• Išparduota

JBL Ferropol Tabs trąšos augalams 30 tabl.

8,90 €

JBL Ferropol Tabs trąšos, skatinančios augalų augimą gėlavandeniame akvariume, 30 tabl.

JBL2020000
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Trąšos tabletėmis akvariuminiams augalams. Sudėtyje yra visi būtini mineralai ir geležis, kurie įtakoja augalų augimą ir yra lengvai pasisavinami. Tik sveiki ir vešlūs augalai užtikrina gerą akvariumo vandens kokybę. Tabletės aprūpina akvariumo augalus geležimi, kaliu, siera ir mikroelementais: manganu, molibdenu, cinku, boru, kobaltu ir variu, kurie yra lengvai pasisavinamos formos. Sumažinamas dumblių augimas skatinant augti augalus. Rekomenduojama tikrinti geležies kiekį akvariumo vandenyje, optimalus geležies kiekis 0,05-0,2 mg/l.

Naudojimas: įdėkite rekomenduojamą kiekį tablečių toje akvariumo vietoje, kur geriausiai cirkuliuoja vanduo. Veikliosios medžiagos yra celiuliozinėje matricoje, kuri palengva tirpsta. Netinka naudoti kaip gruntines trąšas.

Dozavimas: naujai paleidžiamiems akvariumams, dalinai keičiant vandenį (keičiamai daliai vandens): 1 tabletė 25 litrų akvariumo vandens. Kassavaitinė dozė: 1 tabletė 50 litrų akvariumo vandens.

K5 trąšos akvariumo augalams, kompleksas stabilus kai pH 4-5. 4,52% vandenyje tirpaus kalio dioksido (K2O): EDTA kompleksas: 0,08% boro (B), 0,05% kobalto (Co), 0,23% vario (Cu), 1,02% geležies (Fe), 0,62% mangano (Mn), 0,02% molibdeno (Mo), 0,23% cinko (Zn).

Laikyti sausoje vietoje, 0˚- +45˚C temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Pakuotė turi būti sandariai uždaryta. Laikyti vaikams ir naminiams gyvūnams nepasiekiamoje vietoje. Negalima pilti į kanalizaciją ar vandens telkinius.

Gamintojas/Grynasis kiekis/Partijos nr./Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: