CarboMax Plus aktyvuotos anglies užpildas, 1000 ml

9,40 €

Akvariumų vandens filtravimo elementas, pagamintas iš aukštos kokybės aktyvuotos anglies.

AQE106615
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Tai unikalus gėlavandenių ir jūrinių akvariumų vandens filtravimo elementas, pagamintas iš aukštos kokybės aktyvuotos anglies. Tai tvirtos konsistencijos, dulkių nesugeriančios granulės. Aktyvuota anglis turi geriausias įsisavinimo savybes, kurių dėka sugeria toksines medžiagas, ištirpusias vandenyje. Ji neutralizuoja sunkiųjų metalų jonus ir chlorą, esančius vandentiekio vandenyje. Ji pašalina vandens drumstumą, atkurdama jo skaidrumą, sugeria vaistų ir kitų cheminių preparatų likučius. CarboMax Plus tinkamas išoriniams ir vidiniams filtrams, turintiems specialias talpas, į kurias galimą šį elementą įdėti.

CarboMAX Plius rekomenduojama naudoti įrenginėjant naujus akvariumus, kad padėtų greičau pašalinti visas šalutines medžiagas iš vandens ir jį praskaidrintų. Taip pat anglis labai naudinga po gydymų, siekiant pašalinti vaistų likučius.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: