JBL rotorinis vandens siurblys ProFlow u800

31,60 €
  • ProFlow u800 universalis vandens siurblys - 900 l/h našumo panardinamasis siurblys vandens cirkuliacijai akvariumuose ir akvaterariumuose. 

  • Galima naudoti fontanams

  • Gali veikti tiek panardintas, tiek nepanardintas
  • Naudojant vandenyje reikalingas tik 4 cm vandens lygis: tinka naudoti kaip vidaus fontaną ar kitus fontanus

  • Vandens paėmimui reikalinga žarna 19/25mm, atidavimui - 16/22mm
  • Maks. vandens pakėlimo aukštis 0,95 m

  • Išbandyta pagal TÜV, mažas energijos suvartojimas 7 W, visiškai panardinamas (IPX8), tvirtas montavimas dėl 4 siurbtukų

JBL6058300
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

JBL „ProFlow u“ rotoriniai vandens siurbliai pumpuoja vandenį ir būdami pačiame vandenyje ir „sausumoje“. Mažiausias minimalus vandens lygis yra 4 cm, tai padaro juos idealiu pasirinkimu akvariumams-terariumams ar fontanams. Universalūs, kad galima naudoti daugeliui paskirčių, jūriniuose ir gėlavandeniuose akvariumuose. 

JBL „ProFlow u“ aukšto našumo rotoriniai vandens siurbliai, taupantys elektros energiją, kompaktiški ir tylūs. 

Saugumas

Panardinamasis siurblys išbandytas pagal TÜV ir visiškai panardinamas (IPX8). Jis pasiekia didelę galią sunaudojant mažai 7 W. 4 siurbtukai užtikrina puikų prisitvirtinimą.

Lengva montuoti

Jei jungiate vandenyje, tuomet ant vandens paėmimo uždėkite antgalį apsaugantį nuo stambių nešvarumų ir prie vandens grąžinimo antgalio pritvirtinkite 16/22 mm žarną ar kitą antgalį. Jei naudojate siurblį nepanardintą (pvz. perkelti vandenį iš vieno indo į kitą), prie vandens paėmimo junkite žarną kurios diametras 19/25 mm, o vandens atidavimui - 16/22mm.

Pastaba: maksimalus vandens pompos našumas deklaruotas tuščiai eigai. Esant, bet kokiai apkrovai, pompos našumas mažėja.

Savybės:

Partijos nr.: žr. ant pakuotės.
CE sertifikatas
2 metų garantija

Gamintojas: JBL

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: