• Išparduota

Gruntas akvariumui, juodas, 2-4 mm, 2 kg

1,80 €
  • Juodas gruntas akvariumui

  • Universalus

  • Frakcija: 2-4 mm

AQE114040
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Aquael akvariumo gruntą renkasi ne tik pradedantieji akvariumininkai ir veisėjai, bet ir žmonės, demonstruojantys savo akvariumus didžiausiuose renginiuose. Bazalto substratas yra vienas dažniausiai pasirenkamų, nes jame puikiai dera visos daugumoje gėlo vandens telkinių reikalingos savybės. Jis pasižymi itin patraukliu dizainu ir neutraliomis cheminėmis bei biologinėmis savybėmis.

Akvariumo gruntas turi didelę įtaką daugeliui gyvybės procesų akvariume ir apima ten gyvenančius gyvūnus ir augalus. Jis keičia vandens cheminius ir biologinius parametrus, turi įtakos floros vystymuisi, užtikrina optimalų biocheminį balansą visame rezervuare. Deja, ne visi akvariumininkai skiria pakankamai dėmesio akvariumo substratui ir renkasi substratą tik dėl jo estetinių savybių. Pavyzdžiui, substratas, kuriame yra per mažai mineralų, gali neigiamai paveikti augalų augimą, o kraštutiniais atvejais netgi sukelti jų mirtį, nepaisant stipraus įsišaknijimo. Pavyzdžiui, marmurinis substratas dėl savo savybių stipriai veikia biocheminę pusiausvyrą, nes jame yra daug kalcio junginių. Tai reiškia, kad jis neturėtų būti naudojamas augaliniuose akvariumuose.

Pagrindinis Aquael bazalto grunto bruožas yra nulinis poveikis biocheminiam balansui akvariume. Šis gruntas gali būti naudojamas praktiškai bet kuriame gėlavandeniame akvariume.

Viena iš svarbiausių bazalto grunto savybių yra jo dizainas. Šis substratas išsiskiria gilia, stipriai prisotinta juoda spalva – nuostabiai išryškina intensyvių spalvų žuvis ir kitų vandens būtybių spalvas.

Naudojimas: prieš dedant gruntą į akvariuma, nuplaukite ji vandeniu iš čiaupo, kad pašalintumėte bet kokias transportavimo metu atsiradusias dulkes. Nuplautą gruntą dėkite tiesiai į akvariuma, be to, šį gruntą galite naudoti kartu su pogrunčiu, tuomet pilkite jį ant pogrunčio.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: