proflora-basic-set-u-co2-sistema-akvazoo

ProFlora Basic Set U CO2 sistema

130,90 €
  • CO2 tręšimo sistema augalams

  • Rekomenduojama nuo 20 l iki 300 l gėlavandeniams akvariumams


Pastaba: pristatymas per 25 d. d. nuo užsakymo datos.

JBL6463000
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

  • Paprasta naudoti: sumontuokite sistemą, pritvirtinkite difuzorių akvariume ir sureguliuokite CO2 tiekimo sistemą. Ilgalaikio veikimo testas parodys, kada bus idealus kiekis.
  • JBL ProFlora Basic Set U CO2 tręšimo sistema rekomenduojama gėlavandeniam akvariumui nuo 40l iki 300 l.
  • Kontrolei rekomenduojama naudoti burbulų skaičiuotuvą ir CO2/pH testą.
  • Komplekte: 500 g vienkartinis CO2 balionas, slėgio reduktorius, 3 m žarnelė, burbulų skaitiklis su atbuliniu vožtuvu, difuzorius, CO2/pH testas su reagentais, 2x augalų trąšos 100 ml, 1x kasdieninės trąšos 10 ml
  • Pastaba: pristatymas per 25 d. d. nuo užsakymo datos.

Mityba akvariumo augalams

Augalai aprūpina akvariumą gyvybiškai svarbiu deguonimi jūsų akvariumo gyventojus, užkerta kelią dumblių augimui, pašalina teršalus, suteikia slėptuvių ir mažina ligų sukėlėjus. Augalų trąšų sistemos su CO2 balionais augalus aprūpina pagrindine maisto medžiaga - CO2. Augalai tai sugeria ir fotosintezės metu ( su šviesos pagalba)  ir išskiria deguoni.

Lengva montuoti

Sistema yra visiškai paruošta. Prisukite slėgio reduktorių ant CO2 baliono ir žarnele prijunkite prie burbuliukų skaitiklio, o tada prie difuzoriaus akvariume. Taip CO2 patenka į akvariumą ir ištirpsta vandenyje. CO2 tiekimas gali būti nutrauktas naktį, kai yra prijungtas solenoidinis vožtuvas (naktinis išjungimas). CO2/pH nuolatinis testas nuolat parodo vandenyje ištirpusio CO2 kiekį.

Saugus

CO2 balionas yra patikrintas TÜV. Atbulinio vožtuvo dėka vanduo negali patekti į balioną. CO2 sistemos talpa priklauso nuo įvairių veiksnių. Lemiamą reikšmę turi karbonatinis kietumas, augalų kiekis ir rūšis bei vandens paviršiaus judėjimo stiprumas. 500 g balionas, kuris naktį neišjungiamas solenoidiniu vožtuvu, pagal numatytuosius nustatymus tarnauja apie 4 mėnesius
Perdirbamus vienkartinius CO2 balionus galima įsigyti po vieną arba pigiau 3 vnt.

Konvertavimas iš vienkartinių į daugkartinius balionus ir atvirkščiai:

Visos JBL CO2 slėginių dujų balionų sistemos yra suderinamos viena su kita. Naudojant daugkartinio naudojimo sistemą (M sistema), slėgio reduktoriaus jungiamąją veržlę galima tiesiog atsukti šešiakampiu raktu. Tada slėgio reduktorius tinka U sistemai (vienkartiniai balionai).
Jei turite vienkartinę sistemą, prisukdami u-m adapterį, slėgio reduktorių galite pritaikyti pakartotinai užpildomiems balionams (M sistema).

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.