• Išparduota
repti-planet-lempa-uvb-5-13-w-akvazoo-lt

Repti Planet lempa UVB 5.0 13 W

15,50 €
  • Idealiai tinka visiems atogrąžų ir subtropikų ropliams

  • Optimalus UVB lygis, imituoja atogrąžų miškus ir kitas atogrąžų vietoves

  • Veiksminga iki 30 cm (minimalus rekomenduojamas atstumas nuo augintinio yra 10 cm)

  • Suteikia būtinus UVB spindulius optimaliam kalcio metabolizmui

  • Yra UVA spindulių, kurie skatina aktyvumą, apetitą ir reprodukcinį elgesį

PLA00741513
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

REPTI PLANET UVB 5.0 neskleidžia pakankamai šilumos ir šviesos spindulių. Jei reikia, derinkite su šildymo ir apšvietimo lempomis (tokiomis kaip Repti Planet Infrared Heat, Daylight Basking Spot, Daylight Frosted, Daylight Neodimium, Far Infrared Heat arba Night Heat).

Optimalus UVB intensyvumas padeda pasisavinti vitaminą D3, kuris užtikrina kalcio įsisavinimą. UVB spinduliuotė yra saulės šviesos dalis, kuri yra svarbi gyvūnų sveikatai ir apsaugo nuo medžiagų apykaitos ligų. UVB spinduliuotės intensyvumas lemputėse naudojimo metu mažėja (per 1 metus daugiau nei 50%). Reguliarus keitimas užtikrina optimalų UVB intensyvumą.

Renkantis lemputę, būtina atsižvelgti ne tik į UVB lemputės tipą, bet ir į laikomo gyvūno rūšį bei gyvūno atstumą nuo UVB spinduliuotės šaltinio.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: