repti-planet-pasaro-papildas-ropliams-kalcis-vitaminas-d3-125-g-akvazoo-lt

Repti Planet pašaro papildas ropliams kalcis + vitaminas D3, 125 g

3,30 €
  • Papildas ropliams Vidaminas D3 ir kalcis

  • Apibarstykite roplio maistą milteliais ir viskas!

PLA00783012
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Vitaminas D3 ropliams padeda tinkamai pasisavinti kalcį, kuris yra gyvybiškai svarbus nelaisvėje laikomiems ropliams, ypač tiems, kurie negauna natūralios saulės šviesos ar UV lempos spindulių. Dauguma roplių pasisavina kalcį, gaunamą su maistu, jei jame yra pakankamai vitamino D3. Ropliams yra svarbu gauti UVB spindulių, kad būtų atliekama vitamino D3 sintezė. Neįkvėpti!

Sudėtis: kalcio karbonatas, vitaminas D3 25000 TV/kg.

Šėrimo rekomendacijos: žolėdžių roplių maistą, šėrimui paruoštus vabzdžius sudėti į dėžutę, apibarstyti milteliais ir švelniai supurtyti, kad milteliai priliptų prie pašaro. Paruoštą pašarą iš karto sumaitinti. Augintinis visuomet turi turėti švežio vandens. Didžiausia galima norma 0,5 g produkto 1 kg gyvūno svorio. Atidarius laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

Gamintojas/Partijos nr./Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: