JBL ProTerra vitaminai ropliams, 2x10 ml

7,90 €

Vitaminai ropliams ir kitiems terariuminiams gyvūnams

JBL7253118
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Specialiai ropliams ir kitiems terariumo gyvūnams: maisto papildas su svarbiausiais vitaminais ir mikroelementais

Lengva naudoti: užlašinkite lašus ant maisto ir (arba) į geriamojo ar maudyklos vandens talpą

Sveiki terariumo gyvūnai: ligų prevencija; augimo, apetito ir natūralaus apetito skatinimas

Aukštos kokybės vitaminų preparatas

Pakuotėje: 2 buteliukai po 10 ml su skystais vitaminais ir mikroelementais

Specialiai roplių ir kitų terariumo gyvūnų poreikiams

Natūralioje aplinkoje ropliai, varliagyviai ir kiti gyvūnai, kuriuos auginame terariumuose, gyvybiškai svarbius vitaminus, mineralus ir mikroelementus pasisavina su maistu. Nors rūpindamiesi augintiniais stengiamės pasiekti natūralią mitybą, mums tai ne visai pavyksta. Pavyzdžiui, kai šeriame vikšrus ar svirplius, šie gyviai NĖRA iš natūralaus mūsų terariumo gyvūnų biotopo, todėl jie negauna jiems įprasto maisto! Dažnai pašariniai gyvūnai negauna jokio maisto arba gauna tik prastesnį nei gamtoje maistą. Todėl, norint gyvūnams suteikti reikiamą vitaminų dozę, labai naudinga maistą praturtinti JBL PROTERRA REPTILE FLUID.

Pašaro papildas ropliams.

Šėrimo rekomendacijos: prieš naudojimą suplakti. 5 lašai vienam arbatiniam šaukšteliui pašaro, 5-10 lašų į 50 ml geriamo vandens arba 2-5 lašai į terariumo vandenį. Dėl padidinto D3 vitamino kiekio šis pašaro papildas negali sudaryti daugiau kaip 20% viso dienos raciono. Ši informacija taikoma visaverčiams pašarams, kuriuose yra ne mažiau kaip 88% sausųjų medžiagų.

Sudėtis: vanduo, sojų lecitinas. Priedai/1 kg: vitaminas A 1000000 TV, vitaminas B1 500 mg, vitaminas B2 625 mg, vitaminas B6 750 mg, vitaminas B12 5 mg, vitaminas C 10000 mg, vitaminas D3 10000 TV, vitaminas E 500 mg, vitaminasK3 125 mg, biotinas 7,5mg, cholino chloridas 2500mg, DL-metioninas 10 mg, folio rūgštis 30 mg, leucinas 35 mg, lizinas 35 mg, natrio glutamatas 2500 mg, nikotinamidas 2500 mg.

Gamintojas/Partijos Nr./Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: