JBL Clynol priemonė vandens skaidrinimui 250 ml

8,99 €
  • Priemonė skaidrinanti ir švarinanti akvariumo vandenį

  • Gėlo ir sūraus vandens akvariumams bei vėžlių akvariumams

  • Pradinis drumstumas išnyksta po 2-24 valandų ir vanduo tampa skaidrus

JBL2519100
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Priemonė akvariumo vandens valymui ir skaidrinimui.

Sudėtyje esantys mineralai dėl savo ypatingos struktūros absorbuoja nepageidaujamas medžiagas, fizines daleles ir bakterijas, keičia vandens spalvą. Visas akvariumas pradeda veikti kaip vienas didelis filtras. Vanduo valomas natūraliai, tuo pačiu metu gerinant gyvenimo sąlygas žuvims ir kitai akvariumo faunai. Pradinis drumstumas išnyksta po 2-24 valandų, o vanduo tampa krištolo skaidrumo.

Naudojimas: prieš naudojimą gerai suplakite ir iš karto pilkite į vandenį. Supilkite priemonę į akvariumą toje vietoje, kur yra didžiausias vandens judėjimas.

Dozavimas: kartą per savaitę 10 ml į 40 l akvariumo vandens. Jei vanduo itin neskaidrus galima naudoti 10 ml į 20 akvariumo vandens. Perdozavimas nekenksmingas.

Gamintojas/Grynasis kiekis/Partijos nr.: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: