• Išparduota

JBL ProTerra vitaminai sausumos vėžliams, 2x10 ml

7,90 €

Multivitaminų kompleksas, specialiai skirtas sausumos vėžliams

Multivitaminų kompleksas veiksmingai užkerta kelią vitaminų trūkumo simptomams ir taip apsaugo gyvūnus.

JBL7251100
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Vitaminai atitinka kelis vėžlių poreikius: viena vertus, jie didina jų atsparumą infekcijoms ir ligoms, kita vertus, apsaugo nuo vitaminų trūkumo, kuris gali atsirasti dėl nesubalansuotos mitybos arba šeriant senesniu maistu. Jauniems gyvūnams augimo laikotarpiu reikia gerokai daugiau vitaminų nei suaugusiems gyvūnams.

Be vitaminų, labai svarbu tiekti mineralines medžiagas, pavyzdžiui tam, kad susidarytų sveikas kiautas. Todėl įvairi mityba kartu su vitaminais ir mineralais yra ideali priemonė, kad vėžliai būtų sveiki visą savo ilgą gyvenimą.

Sausame maiste vis dar yra daug vitaminų, bet ne 100 % visų reikalingų vitaminų, kaip šviežiose gėlėse, daržovėse ar vaisiuose. Todėl įrodyta, kad kas savaitę duodami vitaminų papildai yra labai naudingi gyvūnams.

Naudojimas: paprasčiausiai užlašinkite vitaminus ant maisto, leiskite absorbuotis ir tuomet duokite vėžliui.

Pakuotėje yra: 2 buteliukai po 10 ml su multivitaminų tirpalu, skirtu specialiai vėžliams

Pašaro papildas sausumos vėžliams.

Šėrimo rekomendacijos: prieš naudojimą gerai suplakti. 5 lašai ant sauso pašaro arba 11-22 lašai į 100 g šviežio pašaro. Dėl padidinto D3 vitamino kiekio šis pašaro papildas negali sudaryti daugiau kaip 4% viso dienos raciono. Ši informacija taikoma visaverčiams pašarams, kuriuose yra ne mažiau kaip 88% sausųjų medžiagų.

Sudėtis: vanduo, sojų lecitinas.

Priedai/1 kg: vitaminas A 50000 TV, vitaminas B1 160 mg, vitaminas B2 500 g, vitaminas B6 300 mg, vitaminas B12 1,8 mg, vitaminas C 4000 mg, vitaminas D3 50000 TV, vitaminas E 1500 mg, vitaminas K3 30 mg, biotinas 10 mg, kalcio pantotenatas 1000 mg, cholinochloridas 30000 mg, folio rūgštis 80 mg, nikotinamidas 3000 mg.

Gamintojas/Partijos nr./Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: