ontario-visavertis-maistas-suaugusioms-katems-cat-hairball-04-kg-akvazoo-lt

Ontario visavertis pašaras suaugusioms katėms Cat Hairball, 0,4 kg

4,90 €
  • Visavertis maistas suaugusioms katėms

  • Apsaugo nuo plaukų kamuoliukų susidarymo skrandyje.
  • Su antiena ir vištiena

  • Sudėtyje 46% mėsos

PLA21310123
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Super premium klasės visavertis maistas suaugusioms katėms nuo 1 iki 7 metų.

Receptas su specialia formule, kuri palengvina plaukų kamuoliukų pašalinimą iš katės virškinamojo trakto.

Visavertis maistas, specialiai sukurtas katėms, kurios turi problemų dėl plaukų kamuoliukų kaupimosi virškinimo trakte. Jo formulėje yra ingredientų, kurie gerina žarnyno peristaltiką. Maistas praturtintas specialia formule, kuri neleidžia susidaryti plaukų kamuoliukams ir pašalina jau susidariusius iš skrandžio ir žarnyno.

Šio maisto recepto pagrindas - antiena ir vištiena – lengvai virškinamų, vertingų baltymų šaltinis. Vištiena yra lengvai virškinama ir puikiai patenkins jūsų katės baltymų poreikius. Antis yra skani mėsa, vertinama dėl baltymų, fosforo, geležies, kalio ir B grupės vitaminų.

Ontario Hairball sudėtyje taip pat yra šviežio lašišos aliejaus, kuris yra Omega riebalų rūgščių šaltinis ir prisideda prie maisto skonio. Verta prisiminti, kad šios rūgštys būtinos norint išlaikyti sveiką odą ir gražų kailį. Jos taip pat, gerina širdies ir kraujagyslių būklę, užtikrina tinkamą augimą, žaizdų gijimą, tinkamą inkstų ir kepenų veiklą, užkerta kelią infekcijoms.

Ontario Cat Hairball sudėtyje yra taurino, nepakeičiamos aminorūgšties kiekvienos katės racione. Svarbu tai, kad katė pati jo pasigaminti nepajėgi, taurino ji turi gauti su maistu. Taurinas turi daug naudos – palaiko regėjimą, stiprina nervų sistemą, gerina širdies darbą.

Ontario Cat Hairball sudėtyje yra vaisių, daržovių ir žolelių, kurios aprūpina augintinio organizmą vitaminais ir mikroelementais, rūpinasi katės sveikata ir gerove bei gerina jos virškinimo sistemos veiklą. Šio kačių maisto sudėtyje yra: džiovintų morkų, džiovintų obuolių, džiovintų spanguolių, džiovintų mėlynių, džiovintų špinatų, džiovintų brokolių, gysločių luobelių, rozmarinų, vynuogių, ciberžolės , citrusinių vaisių, Yucca schidigera.

Gysločių luobelės, esančios maiste, yra papildomas ląstelienos šaltinis, kuris sumažina plaukų kamuoliukų susidarymo riziką katės virškinimo sistemoje.


Ontario Hairball sauso kačių maisto savybės:

  • Puikiai subalansuotas sausas maistas katei
  • Unikalus receptas su specialia formule, palengvinančia plaukų kamuoliukų pašalinimą iš katės virškinamojo trakto
  • Sudėtyje esantis lašišų aliejus praturtina maisto skonį ir aprūpina organizmą omega riebalų rūgštimis
  • Recepte esanti Yucca schidigera gerina žarnyno peristaltiką ir sumažina nemalonų išmatų kvapą.
  • Sudėtyje yra natūralių antioksidantų.
  • Sudėtyje yra gysločių luobelių – skaidulų šaltinio, kuris padeda pašalinti plaukų kamuoliukus iš katės virškinamojo trakto
  • Pašare esantys vaisiai, daržovės ir žolelės yra vertingas vitaminų ir mikroelementų šaltinis
  • Sudėtyje yra taurino – būtino tinkamam akių, smegenų, širdies ir nervų sistemos vystymuisi
  • Sudėtyje yra nesočiųjų riebalų rūgščių, kurios palaiko sveiką odą ir blizgantį kailį
  • Gerai įsisavinama, lengvai virškinama formulė užtikrina optimalų virškinimą.

Sudėtis: dehidratuota antiena (16%), šviežia vištiena (15%), dehidratuota vištiena (10%), avižos (10%), žirniai (10%), rudieji ryžiai (10%), vištienos riebalai (5,5%), hidrolizuoti gyvūninės kilmės baltymai (5%), džiovintos trūkažolės (natūralus FOS ir inulino šaltinis), šviežių lašišų aliejus (1%), džiovintos morkos, mineralai, džiovinti obuoliai, celiuliozė, MOS (manano – oligosacharidai), džiovintos spanguolės, džiovintos mėlynės, džiovinti špinatai, džiovinti brokoliai, gysločių luobelės, rozmarinai, vyuogės, ciberžolės, citrusiniai vaisiai, Yucca schidigera.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 34%, žali aliejai ir riebalai 15%, žalia ląsteliena 4%, drėgnis 6%, žali pelenai 8%, kalcis 1,4%, fosforas 1%.

Maistiniai priedai/1 kg: vitaminas A (3a672a) 20000 TV, vitaminas D3 (E671) 1750 TV, vitaminas E (alfa-tokoferolacetatas) (3a700) 500 mg, geležis (geležies(II) sulfatas (monohidratas)) (E1) 70 mg, varis (vario (II) sulfatas (pentahidratas)) (E4) 10 mg, cinkas (cinko (II) sulfatas (monohidratas)) (E6) 100 mg, manganas (mangano (II) oksidas) (E5) 40 mg, jodas (kalcio jodatas) 1,5mg, selenas (natrio selenitas) 0,2mg, bentonitas - montmorilonitas 4500 mg, taurinas 1500 mg. Sudėtyje yra natūralių antioksidantų.

Energinė vertė: 3 867 kcal/kg. Omega 3 0,5%, Omega 6 2,5%.

Šėrimo rekomendacijos: pašarą duokite sausą arba šiek tiek sudrėkintą. Augintinis visuomet turi turėti šviežio vandens. Paros norma gali kisti priklausomai nuo augintinio gyvenimo būdo, dydžio, amžiaus, aktyvumo.

Orientacinė paros norma: žr. ant pakuotės.

Gamintojas/Grynasis kiekis/Partijos nr./Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Augintinio amžius
Suaugęs
Sudėtis
Antiena
Paukštiena
Gamintojas
Ontario
Pakuotė
0,4 kg

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: