ontario-konservai-katems-su-vistiena-ir-krabais-sultinyje-80-g-akvazoo-lt

Ontario konservai katėms su vištiena ir krabais sultinyje, 80 g

1,10 €
  • Konservai suaugusioms katėms 

  • Su vištiena ir krabais

  • Itin patogioje pakuotėje

PLA2133033

Nuolaida perkant didesnį kiekį

Kiekis Vieneto nuolaida Sutaupote
6 15% 0,99 €
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Skanūs, kokybiški konservai, pagaminti iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Juose yra didelė dalis tikros mėsos ir sultinio. Maisto pagrindas yra vištiena - yra vienas geriausių baltymų šaltinių. Skanus mėsos sultinys padeda kasdien vartoti skysčius. Pridėta vitaminų reikalingų kačių sveikatai ir gerovei. Papildomai pridėtas žaliosios arbatos ekstraktas - gaivesniam burnos kvapui. Taurinas - tinkamam širdies darbui ir sveikoms akims.

Konservų sudėtyje nėra dažiklių.

Papildomas pašaras katėms.

Sudėtis: mėsa ir jos perdirbimo produktai, žuvis ir jos perdirbimo produktai 56,0% (vštiena 47,92%, kabai 7,8%, bonito 0,73%), vištienos sultinys 42,468%, karageninas 0,94%, krakmolas 0,41%, taurinas 0,08%, arbatos polifenoliai 0,008%, vitaminai (A, B2, B3, B5, D3, E, polidekstrozė) 0,004%.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 8%, žali aliejai ir riebalai 0,1%, žalia ląsteliena 0,5%, žali pelenai 1,5%, drėgnis 88%.

Šėrimo rekomendacijos: paros norma priklauso nuo katės amžiaus, aktyvumo ir svorio. Tikslus kiekis nurodytas ant pakuotės. Duoti kaip papildomą pašarą.

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Atidarius suvartoti per 24 valandas, atidarytą laikyti šaldytuve. Netinkamas žmonių mitybai. Augintinis visuomet turi turėti šviežio vandens.

Gamintojas/Grynasis kiekis/Partijos nr./Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Augintinio amžius
Suaugęs
Sudėtis
Paukštiena
Žuvis
Gamintojas
Ontario

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: