Kreminis skanėstas katėms su tunu ir krevetėmis, 5x14 g

1,90 €

Laižomi skanėstai katėms su tunu ir krevetėmis

Tinka suaugusioms katėms ir kačiukams nuo 3 mėnesių amžiaus

Puikaus skonio

Patogi pakuotė: 5 tūbelės po 14 g, tad pasta išlaikoma šviežia ir lengvai vartojama

Be dirbtinių dažiklių ar kvapiųjų medžiagų

PLA21353713
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Kreminės konsistencijos ir ypatingo skonio pasta, tinka kaip papildomas maistas katėms ir kačiukams nuo 3 mėnesių amžiaus.  Ši skani, kreminė pasta - tai ne tik skanėstas, bet ir sveikas pasirinkimas, palaikantis gerą bendrą katės sveikatą ir gyvybingumą.

Lick Ontario skanėste gausu maistinių medžiagų, reikalingų jūsų katės sveikam gyvenimui. Pagrindinis priedas yra taurinas, kuris padeda palaikyti sveiką širdį ir regėjimą. Taurinas taip pat atlieka svarbų vaidmenį daugelio sunkių ligų prevencijoje ir skatina sveiką jūsų katės vystymąsi bei augimą. Be to, šių skanėstų sudėtyje gausu vitaminų, tokių kaip vitaminas A, B2, B3, B5, D3 ir E, kurie padeda palaikyti jūsų katės gerą savijautą.

Ontario laižomi skanėstai supakuoti patogioje penkių 14 g tūbelių pakuotėje, kad pasta būtų šviežia ir paruošta patiekti. Katę galite šerti tiesiai iš tūbelės, ant laižymo kilimėlio, kitų interaktyvių žaislų arba naudoti sauso maisto skoniui pagerinti, jei katė jo atsisako.

Skanėsto sudėtyje nėra dirbtinių dažiklių ir skonio stipriklių, todėl galite būti tikri, kad jūsų katė gauna tik tai, kas geriausia.

Pašaro papildas katėms nuo 3 mėnesių. Kreminis skanėstas su tunu ir krevetėmis.

Sudėtis: vanduo 60,256%, tunas 23,00%, vištiena 6,70%, krevetės 6,50%, tapijokų krakmolas 2,90%, ksantano guma 0,55%, taurinas 0,09%, vitaminai (A, B2, B5, D3, E) 0,004%.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 7%, žali riebalai 0,1%, žalia ląsteliena 0,5%, žali pelenai 1%, drėgnis 88%.

Priedai: maistiniai priedai/1 kg: taurinas 900 mg, vitaminai (A, B2, B5, D3, E) 40 mg; technologiniai priedai: ksantano guma 5500 mg.

Šėrimo rekomendacijos: kiekis priklauso nuo katės aktyvumo, amžiaus ir veislės. Duoti po 3-6 porcijas per dieną katėms, kurių svoris mažesnis kaip 5 kg. Duoti kaip papildą įprasto raciono paįvairinimui.

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir sunaudoti per parą. Netinkamas žmonių mitybai. Augintinis visuomet turi turėti šviežio vandens.

Geriausias iki/Partijos nr./Gamintojas: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Sudėtis
Žuvis

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: