Plaukų šepetys gyvūnams Pet Teezer Cat Grouming Brush Green

13,90 €

Šepetys katėms

Skirtas trumpaplaukių arba vidutinio ilgio kailio katėms

PT31078A
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Pet Teezer „Cat Grooming Brush Green“ kailio šepetys yra skirtas trumpaplaukių arba vidutinio ilgio kailio kačių šukavimui. Jis puikiai tiks šioms kačių veislėms: Bengalijos, Britų trumpaplaukėms, Siamo, Škotų nulėpausėms, Ragdolų bei k.t.

Su juo greitai ir švelniai iššukuosite katės kailį, jį masažuojant ir nepešant. Šio šepečio dantukai yra išsidėstę dvejomis pakopomis – ilgesni dantukai švelniai iššukuoja kailyje esančias sąvėlas, o trumpesni - iššukuoja išsišėrusį katės kailį ir suteikia glotnumo.

Unikalus, pėdutės formos šepečio dizainas suteikia išskirtinumo bei užtikrina išskirtinį patogumą plaukų šepetį laikant rankose.

Pastaba: nenaudokite šepečio su plaukų džiovintuvu, nes karštis gali pažeisti šepečio šerelius.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: