Royal Canin FHN Kitten Instinctive konservuotas maistas kačiukams su padažu 85 g

1,90 €

Visavertis maistas katėms – specialiai 2 etapo augantiems kačiukams iki 12 mėnesių amžiaus (ploni griežinėliai padaže)

RCN307540
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

ROYAL CANIN® Kitten in Gravy yra specialiai sukurta siekiant patenkinti kačiukų mitybos poreikius jų augimo „konsolidacijos fazėje“. Ši formulė tinka 4–12 mėnesių amžiaus kačiukams, nes jie patiria reikšmingų fizinių ir elgesio pokyčių. Šioje specialiai pritaikytoje dietoje pateikiami drėgni gabaliukai padaže, kurie yra optimalaus dydžio, tekstūros ir skonio augantiems kačiukams. Jame taip pat yra maistinių medžiagų, tokių kaip vitaminas C ir E, kad palaikytų sveikos kačiuko imuninės sistemos vystymąsi. Įrodyta, kad šie su maistu gaunami antioksidantai skatina didesnį ir greitesnį antikūnų susidarymą po vakcinacijos.

ROYAL CANIN® Kitten in Gravy taip pat yra praturtintas Omega-3 riebalų rūgštimis (DHR), kurios palaiko smegenų vystymąsi ir skatina sveiką regėjimą. Dėl naudingų prebiotikų (MOS) ir lengvai virškinamų baltymų derinio ROYAL CANIN® Kitten in Gravy taip pat padeda palaikyti sveiką žarnyno mikrobiotos (žarnyno floros) pusiausvyrą ir gerą virškinimą. ROYAL CANIN® Kitten in Gravy buvo sukurtas taip, kad patenkintų išrankiausią kačių gomurį. Šis šlapias ėdalas suteikia jūsų kačiukui teigiamų pojūčių, palaiko sveiką hidrataciją ir puikiai tinka mišriam šėrimui su ROYAL CANIN® Kitten sausų granulių dieta. Kai kačiukui sukaks 12 mėnesių, jam reikės dietos, kuri būtų specialiai pritaikyta jo, kaip suaugusios katės, mitybos poreikiams patenkinti. Šiame etape galite kačiuką perkelti į ROYAL CANIN® suaugusių kačių ėdalo asortimentą, kurį galima įsigyti kaip sausą pašarą arba šlapią maistą pašteto, gabalėliais padaže ar želė pavidalu.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Augintinio amžius
Jaunas
Sudėtis
Paukštiena
Gamintojas
Royal Canin