• -0,31 €
happy-dog-lamm-pur-konservai-sunims-su-eriena-200-g-akvazoo-lt

Happy Dog Lamm Pur konservai šunims su ėriena, 200 g

2,80 €
2,49 € Sutaupote 0,31 €
  • Happy Dog konservai su ėriena 

  • Tinka visų veislių šunims

  • Be grūdų, sojos ir pridėtinio cukraus

  • Tinka alergiškiems šunims

HDG61076
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Happy Dog Sensible Pure New Zealand. Tai aukščiausios kokybės konservai pagaminti iš 100% vertingos mėsos ir subproduktų, tokių kaip širdis, plaučiai ir kepenys. Taip pat jame yra būtinų vitaminų ir mineralų. Mėsa ir subproduktai gaminami tik iš ėrienos*.

Sensible Pure New Zealand puikiai tinka visų veislių suaugusiems šunims ir šunims turintiems jautrią virškinimo sistemą. Ėriena yra lengvai virškinama, todėl yra ypač švelni skrandžiui ir žarnynui.

Ši grynos mėsos dieta puikiai tinka kaip visavertis maistas atskirai arba gali būti dedamas papildomai į namuose paruoštus patiekalus.

Ar norite į savo keturkojo draugo mitybą įtraukti daugiau įvairovės, be sauso maisto? Tada tiesiog pakeiskite dalį sauso maisto į šlapio maisto porciją ir suteikite savo augintiniui daugiau malonumo. Happy Dog Sensible Pure New Zealand gali būti idealiai derinamas su sausu maistu Happy Dog Sensible New Zealand (ėriena ir ryžiai).

* Dėl gamybos proceso gali būti kitų baltymų pėdsakų.

Visavertis pašaras.

Sudėtis: mėsa ir jos perdirbimo produktai (67% - ėriukų plaučiai, mėsa, kepenys, širdys), mineralai.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 11,0%, žali riebalai 8,00%, žali pelenai 2,5%, žalia ląsteliena 0,4%, drėgnis 76%.

Priedai/1 kg: vitaminai: vitaminas D3 (3a671) 200 TV, vitaminas E (alfa tokoferolio acetatas 3a700) 20 mg. Mikroelementai: cinkas (cinko sulfatas monohidratas 3b605) 21 mg, manganas (mangano sulfatas monohidratas 3b605) 1,7 mg, jodas (kalcio jodatas, bevandenis 3b202) 0,75 mg. 

Šėrimo rekomendacijos: konservai turi būti duodami kambario temperatūros. Augintinis visuomet turi turėti šviežio vandens.

Šėrimo norma: žr. ant pakuotės.

Laikyti vėsioje, sausoje ir tamsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve.

Neatidarytas geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Partijos Nr./Grynasis kiekis/Gamintojas: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.

Charakteristikos

Augintinio amžius
Suaugęs
Sudėtis
Ėriena
Gamintojas
HappyDog

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: