Leddy Slim Sunny Day&Night, 32 W, 80-107 cm, juodas

82,30 €
  • Apšvietimas atviram akvariumui

  • Trys rėžimai:  DAY / DAYBREAK / NIGHT

  • Rekomenduojamas akvariumo ilgis: 80 - 107 cm

Pristatymas iki 19 d.d nuo užsakymo pateikimo datos

AQE124205
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Atviri akvariumai, t.y. be tradicinio dangčio, dabar įgauna vis didesnį populiarumą. Nieko nuostabaus – toks akvariumas ne tik atrodo labai patraukliai, bet ir pagerina patalpos, kurioje jis yra, mikroklimatą. Drėkindamas orą palengvina kvėpavimą ir palankiai veikia bronchus, o tai ypač gerai alergiškiems ir įvairiomis kvėpavimo takų ligomis sergantiems žmonėms. Tačiau tokiems akvariumams reikalingas tinkamas apšvietimas, kuris būtų ir estetiškas ir naudingas.

LEDDY SLIM SUNNY DAY&NIGHT LED lempa skirta apšviesti gėlo vandens atvirus akvariumus. Jame yra kruopščiai atrinkti šviesos diodai, kurie puikiai apšviečia akvariumą, garantuoja puikias gyvenimo sąlygas jo gyventojams ir unikalų vizualinį efektą. Dėl plokščios, futuristinės formos ir madingos juodos arba baltos spalvos jis puikiai dera prie šiuolaikinių akvariumų ir puikiai atrodo bet kokiame interjere. Be to, jis yra universalus – ištraukiami laikikliai leidžia montuoti ir ant nestandartinių dydžių akvariumų.

LEDDY SLIM SUNNY DAY&NIGHT LED lempa turi dienos ir nakties funkciją. Ji veikia trimis darbo režimais: DAY / DAYBREAK / NIGHT. DAY yra pagrindinė ir stipriausia šviesa, skirta apšviesti akvariumą dienos metu. DAYBREAK yra sumažinta dienos apšvietimo galia iki 50 % plius mėlyna šviesa. Puikiai veikia kaip pirmasis režimas po nakties ir šeriant žuvis. NIGHT yra mėlynas švytėjimas, leidžiantis unikaliai stebėti akvariumą sutemus, įskaitant naktines žuvis ir gyvūnus. Dienos ir nakties apšvietimas atskleis akvariumo grožį tiek dieną, tiek naktį, taip pat padarys jaukesnį kambario, kuriame yra akvariumas, interjerą. DAY / DAYBREAK / NIGHT veikimo režimą galima pakeisti išjungus ir įjungus modulį jungikliu ne vėliau kaip per 5 sekundes. Tiesioginis perjungimas į DAY režimą įvyksta išjungus modulį ilgesniam nei 5 sekundžių laikotarpiui ir vėl jį įjungus. Geriausia šį procesą automatizuoti naudojant modernų SOCKET DUO akvariumo valdiklį.

LEDDY SLIM SUNNY DAY&NIGHT lempoje sumontuoti LED diodai skleidžia 7000 K spalvinės temperatūros šviesą. Tai padeda užtikrinti visų akvariumo gyventojų spalvų ryškumą ir geras sąlygas akvariumo augalams.

LEDDY SLIM 32W SUNNY DAY&NIGHT 
Akvariumo ilgis [CM] 80-107
Galia [W] 32
Lumenai 2900
Spalvos temperatūra [K] 7000
Energijos klasė F

Savybės:

Partijos nr.: žr. ant pakuotės.
CE sertifikatas
2 metų garantija

Gamintojas: Aquael

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: