Ovomix Gold Giallo Minkštas maistas paukščiams 300 g

2,90 €
  • Papildomas minkštas lesalas dekoratyviniams paukščiams

  • Maišyti su kasdieniniu lesalu, kai paukštis metą plunksnas, perėjimo laikotarpiu, esant stresinėms situacijoms ar norint pagerinti kasdieninę mitybą

DPP00194
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Minkštas papildomas lesalas, kurį rekomenduojama duoti tam tikrais paukščio gyvenimo etapais, norint padidinti jo gaunamų maistinių medžiagų kiekį (plunksnų metimo ar perėjimo metu) arba kai paukštis stresuoja. Taip pat galima duoti kaip papildomą lesalą kasdienio raciono paįvairinimui.

Sudėtis: kepinukai, aliejai ir riebalai, grūdai, įvairūs cukrūs (medus 1%), kiaušiniai ir jų perdirbimo produktai (kiaušiniai 4%), mineralai, sėklos, sorbitolis, augaliniai baltymų ekstraktai, vaisiai (obuoliai 0,5%).

Priedai/1 kg: maistiniai priedai: vitaminas A 19000 TV, vitaminas D3 600 TV, vitaminas E 8 mg, L-lizinas (3.2.3) 400 mg, DL-metioninas (3c301) 400 mg. Dažikliai, antioksidantai.

Šėrimo rekomendacijos: sumaišykite lesalą su kasdieniu ir leiskite paukščiui lesti pagal jo poreikius. Pasirūpinkite, kad kasdien būtų šviežio vandens.

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

Geriausias iki/Partijos Nr./Grynasis kiekis/Gamintojas: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: