Gertuvė Kiro, 600 ml, su matavimo skale, žydra

12,90 €

Itin patogi ir stilinga gertuvė

Su matavimo skale

Talpa: 600 ml

KI4104BL
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

„Kiro“ pristato išskirtinio dizaino gertuvę, iš kurios gerti vandenį bus dar smagiau negu anksčiau! Šioje gertuvėje įmontuota matavimo skalė, su nuotaikingais užrašais, kuri parodo kiek vandens išgerta ir skatina užsiimti sau maloniomis veiklomis. Tai ypač patogu geriantiems nedaug vandens, kadangi tokiu būdu daug lengviau pasieksite reikiamą dienos vandens kiekį.

Pakankamas vandens suvartojimas kasdien yra gyvybiškai svarbus, kadangi vanduo gerina medžiagų apykaitą, padeda palaikyti normalų kraujospūdį, gerina virškinimo sistemos veiklą, padeda išlaikyti gražią bei skaisčią odą bei vešlius ir sveikai atrodančius plaukus.

Patogu visur pasiimti su savimi

Šią gertuvę patogu pasiimti einant į žygį pėsčiomis, pasivažinėjimą dviračiu, taip pat neštis į sporto klubą bei naudoti užsiimant bet kokia kita, Jums malonia veikla.

Mėgaukitės šaltais gėrimais

Į šią stilingą ir funkcionalią „Kiro“ gertuvę galėsite pilti šaltus gėrimus ar kokteilius ir taip pat saugiai laikyti ją šaldiklyje, jei norite, kad gėrimai būtų maloniai vėsūs.

Pagaminta iš tritano be BPA

Ši „Kiro“ gertuvė pagaminta iš tritano plastiko be BPA (bisfenolio A). Tai itin kietas ir patvarus plastikas, kuris užtikrina ilgą naudojimo laiką.

Nesibraižantis ir nedūžtantis korpusas

Nuo šiol nesibaiminkite, kad jūsų gertuvė nukris ar ją įbrėšite. „Kiro“ tritano gertuvės korpusas yra nesibraižantis ir visiškai atsparus dūžiams bei įbrėžimams.

Neprilygstamas sandarumas

Su šia gertuve jūs galėsite būti visiškai ramūs, kad joje esantis gėrimas neišsipils. Sandarumą užtikrina specialus dangtelis. Uždaryta gertuvė yra 100% nepralaidi.

Paprastas plovimas

Nepaisant visiško sandarumo, šią gertuvę itin paprasta išplauti nusukus dangtelį.

Gertuvės savybės:

Talpa: 600 ml;

Pagaminta iš tritano;

Sudėtyje nėra BPA (Bisfenolio A);

Su matavimo skale;

Funkcionalus ir ergonomiškas dizainas;

Atspari įbrėžimams ir dūžiams;

Bekvapė, neįsigeria kvapų;

Apsauga nuo pratekėjimo;

Lengvas atidarymas vienu paprastu mygtuku;

Patogu išplauti dėl lengvai nuimamo dangtelio;

Spalva: žydra.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.