• -20,80 €

Happy Dog Karibik visavertis pašaras suaugusiems šunims su jūrinėmis žuvimis, 2x11 kg

149,98 €
129,18 € Sutaupote 20,80 €
  • Be grūdų

  • Su jūrinėmis žuvimis

  • Vidutinių ir didelių veislių suaugusiems šunims

  • Pakuotėje: 2 x 11 kg

HDG60567PK
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Happy Dog – tai itin aukštos kokybės gyvūnų maistas, gaminamas Vokietijoje. Visi pašarai pagaminti pagal unikalias gyvūnų ėdalų formules, naudojant tik natūralius ingredientus, remiantis veterinarų rekomendacijomis.

Happy Dog natūralaus gyvenimo koncepcija – sujungti svarbiausius ingredientus ir užtikrinti, kad Jūsų šuns organizmui būtų suteikta viskas, kas yra reikalinga, kad augintinis turėtų pilnavertį gyvenimą: nuo stiprios imuninės sistemos iki sveiko kailio.

Supreme Karibik - sausas maistas tikriems gurmanams. Sudėtyje nėra grūdų, o puikų skonį suteikia išskirtiniai Karibų jūros regiono skanėstai.

Šį sausą maistą sudaro aukščiausios kokybės jūros žuvys, gaunamos iš patikimų žuvininkystės kompanijų, ir lengvai virškinamos bulvės, puikiai tiksiančios Jūsų augintiniui, nes jose nėra glitimo.

Supreme Karibik sudėtyje esančios giliavandenės žuvys yra puikus baltymų šaltinis, todėl šis šunų maistas yra lengvai virškinamas ir tinkamas visų veislių alergiškiems šunims. Išskirtinė Tropics sudėtis yra praturtinta vertingosiomis Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgštimis, itin reikalingomis sveikai odai ir žvilgančiam kailiui.

Sudėtis: bulvių dribsniai (48%), žuvų miltai iš giliavandenių žuvų (18%), bulvių baltymai, saulėgrąžų aliejus, cukrinių runkelių traškučiai (be cukraus), kepenų hidrolizė, rapsų aliejus, obuolių išspaudos (0,8%), jūros druska, mielės (ekstrahuotos), juka.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.

Charakteristikos

Augintinio amžius
Suaugęs
Sudėtis
Žuvis
Augintinio dydis
Didelės veislės
Vidutinės veislės
Gamintojas
HappyDog
Pakuotė
2x11 kg