Bellfor konservai šunims su vabzdžiais Naturfam Menü, 400 g

4,50 €

Konservai suaugusiems šunims

Su vabzdžiais

Sudėtyje nėra grūdų ir bulvių

Hipoalerginis - tinka jautriems augintiniams

BEL27012
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Hipoalerginis drėgnas maistas šunims be grūdų ir bulvių.

"Bellfor Naturfarm-Menu" - tai aukštos kokybės drėgnas pašaras be grūdų ir bulvių. Vienintelis gyvulinių baltymų šaltinis - juodosios plokščiamusės (hermetia illucens).

Kuo ypatingas "Naturfarm-Menu" šunims?

Tinkamas šėrimas yra labai svarbus jūsų šuns sveikatai ir gerovei. Su mūsų "Naturfarm-Menu" jūs renkatės visavertį drėgną pašarą, pagamintą iš aukščiausios kokybės natūralių ingredientų.

Maistas ruošiamas tausojančiu būdu, jame nėra dirbtinių kvapiųjų medžiagų ir konservantų. Taip pat vengiame prastesnių ingredientų, tokių kaip soja ar kviečiai, kuriuos šunys dažnai blogai toleruoja.

Subalansuota receptūra, kurią sudaro vabzdžiai ir kiti sveiki ingredientai, pavyzdžiui, lęšiai, morkos ir mėlynės, užtikrina, kad jūsų šuo su kiekvienu maitinimu gautų visų būtinų maistinių medžiagų.

Juodosios plokščiamusės - aukščiausios kokybės baltymų šaltinis

Kadangi šunys yra mėsėdžiai, jiems labai svarbu gauti pakankamą kiekį gyvūninių baltymų. Mūsų "Naturfarm-Menu" baltymų šaltinis yra ne įprastinė mėsa, o vabzdžiai. Vabzdžių baltymai turi aukštą biologinę vertę ir pasižymi sudėtingu aminorūgščių profiliu. Be to, jie labai lengvai virškinami šunims.

Be to, jis beveik nesukelia alergijos, todėl tai puikus baltymų šaltinis alergiškiems gyvūnams ir apskritai mitybai jautriems keturkojams draugams. Taip pat, vabzdžių veisimas yra gerokai mažiau kenksmingas aplinkai nei įprastinė gyvulininkystė. Todėl "Naturfarm-Menu" naudingas ne tik jūsų šuniui, bet ir mūsų planetai.

Idealiai tinka šunims, kenčiantiems nuo su mityba susijusių ligų

Dėl visaverčių ir lengvai virškinamų vabzdžių baltymų "Naturfarm-Menu" tinka šunims, sergantiems įvairiomis su mityba susijusiomis ligomis.

Su alergija susijusios ligos :

Pankreatitas

Gastritas

Inkstų nepakankamumas

IBD (dirgliosios žarnos sindromas)

Lengvai virškinami angliavandeniai

Bellfor Naturfarm-Menu sudėtyje nėra nei bulvių, nei grūdų. Vietoj jų kaip angliavandenių šaltiniai - lęšiai, morkos ir mėlynės. Dėl to "Naturfarm-Menu" yra ne tik lengvai virškinamas, bet ir itin skanus.

Be to, drėgname maiste gausu svarbiausių vitaminų ir mineralų. Pavyzdžiui, mėlynėse gausu vitamino C, taip pat folio rūgšties ir cinko. Lęšiai yra vitaminų B6 ir E, geležies ir magnio šaltinis.

Pagrindiniai "Naturfarm-Menu" privalumai:

Juodosios plokščiamusės - lengvai virškinamas baltymų šaltinis

Konservas be grūdų ir bulvių

Pagamintas iš aukščiausios kokybės žaliavų

Hipoalerginė receptūra alergiškiems gyvūnams

Gausu svarbiausių vitaminų ir mineralų

Be dirbtinių kvapiųjų medžiagų ir konservantų

Tvarus drėgnas maistas be mėsos

Visavertis pašaras šunims.

Sudėtis: vabzdžiai (juodosios plokščiamusės) 61%, lęšiai 2%, morkos 2%, tapijokų krakmolas 2%, mėlynės 2%, mineralai, sėmenų aliejus 0,1%, rozmarinai, raudonėliai.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 7%, žali riebalai 6%, žalia ląsteliena 1%, žali pelenai 1,4%, kalcis 0,29%, fosforas 0,22%, natris 0,19%, magnis 0,05%, drėgnis 78%, energinė vertė 100,67 kcal.

Priedai/1 kg: vitaminas A 2025 TV, vitaminas D3 170 TV, cinkas (cinko sulfatas monohidratas) 10 mg, varis (vario sulfatas pentahidratas) 1 mg, jodas (kalcio jodatas bevandenis) 0,5 mg, selenas (natrio selenitas) 0,03 mg.

Šėrimo rekomendacijos: žr. ant pakuotės. Gamintojas/Partijos nr./Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Augintinio amžius
Suaugęs
Sudėtis
Vabzdžiai
Gamintojas
Bellfor