• Išparduota
gosbi-malt-pasta-katems-50-g-akvazoo-lt

Gosbi Malt pasta katėms, 50 g

  • Malt pasta katėms

  • Sprendimas nuo plaukų kamuoliukų

  • Su vitaminu E ir taurinu

GOS05438
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Gosbi Malt pasta padeda išvengti plaukų kamuoliukų susidarymo kačių skrandyje.

Sudėtyje yra ARBOCEL® –  skatinančia plaukų pašalinimą per išmatas, išvengiant stipraus vidurių užkietėjimo ir vėmimo.

Malt pasta katėms, skatinanti kalio pašalinimą iš skrandžio ir žarnyno. Sudėtyje turi vitamino E, riebalų rūgščių ir taurino. Su ARBOCEL. Pašaro papildas katėms.

Sudėtis: malt ekstraktas, augalinės kilmės aliejai ir riebalai (sojų pupelių aliejus, saulėgrąžų aliejus), riebalų rūgščių mono di- ir trigliceridai (glicerolmonostearatas). Priedai/1 kg: vitaminai: taurinas 3a370 62600 mg, vit. E 3a700 25000 TV. Emulsiklis: lecitinas 1c322 45000 mg. Stabilizatorius: mikrokristalino celiuliozė E460 40000 mg.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 3,0%, žalia ląsteliena 4,0%, žali riebalai 48,0%, žali pelenai 3,0%, drėgmė 2,5%.

Šėrimo rekomendacijos: tinka suaugusioms katėms. Malt pasta skirta šalinti ir neleisti kauptis kailiui skrandyje ir žarnyne. Malt pastoje esančios medžiagos emulguoja kailį, esantį skrandyje ir žarnyne ir palengvina jo pasišalinimą. Duokite 4-5 cm pastos, priklausomai nuo gyvūno dydžio, tiesiai į burną arba sumaišykite su įprastu pašaru. Rekomenduojamą pastos normą galima užtepti ant letenėlės arba snukučio. Augintinis visuomet turi turėti šviežio vandens. 

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: